Farmen-Stine: – Jeg hører at det er tafsing og kysselyder

Stine Sørum (30) avslører detaljer fra soverommet på gården.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er ingen hemmelighet at Farmen-deltakerne Magnus Melkeraaen (28) og Alina Vassnes (24) har funnet tonen med hverandre.

De har begge tidligere innrømmet at de har fått ekstra god kontakt inne på gården.

– Magnus er en av de jeg er mest sammen med her inne på gården. Det er veldig godt å ha noen å snakke med, så han er god å ha, har Alina sagt tidligere.

– Alina er en veldig pen dame. Det er ikke noen hemmelighet at man sender et ekstra blikk mot henne. Så har vi blitt bedre og bedre kjent. Det har blitt en liten flørt, sa Magnus etter andre uke på gården.

– Tafsing og kyssing

Nå tyder alt på at vennskapet har blitt tatt et skritt lengre, når Stine Sørum avslører detaljer fra det gryende forholdet.

– Jeg tror det er litt flørting på gården. Det er to stykk som har funnet kjemien. Jeg ligger ved siden av dem, og jeg har det ikke så trivelig alltid. Ikke at de gjør noe, men du hører jo at det er litt tafsing og kysselyder. Så ligger jeg der da, sier hun.

Vil skape konflikt

Storbonden Frank har også bitt seg merke i dette, og legger faktisk ikke skjul på at han ønsker å stikke kjepper i hjulene for Magnus.

– Jeg håper på litt konflikter mellom Alina og Magnus, for de går sammen hele kvelden. De er som to hunder som koser seg sammen, sier Frank.

Magnus kommer i skade for å si at Frank burde velge Malin, søsteren til Alina, som førstekjempe denne uken. Frank er snar med å fortelle det videre til søstrene Vassnes, og det blir det ingen god stemning av.

Se hvordan det hele utarter seg i kveldens Farmen på TV 2 kl. 21.40.