ATTRAKTIV DUO: Verken Javier Hernandez eller Juan Mata ser ut til å ha noen fremtid i Manchester United. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES
ATTRAKTIV DUO: Verken Javier Hernandez eller Juan Mata ser ut til å ha noen fremtid i Manchester United. Foto: AFP PHOTO / ANDREW YATES

Fotballryktene:
– Juventus vil raide Manchester United

Og Liverpool leter fortsatt etter Luis Suarez' erstatter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Verden er et nydelig sted å være når en ny dose med fotballrykter ligger klar.

For mye tyder på at det blir stor aktivitet når overgangsvinduet åpner igjen 1. januar.

De fleste klubber ser ut til å ha ønsker om å fylle huller i troppen når muligheten igjen byr seg.

Manchester United har lenge vist veldig stor interesse for Juventus-spilleren Arturo Vidal. Men chileneren spiller fortsatt for torinoklubben. Nå er plutselig rollene byttet om. For nå er det Juventus som planlegger et raid på Manchester United på nyåret. Daily Express skriver at klubben vurderer å redde Juan Mata bort fra benken på Old Trafford. I Torino vil spanjolen bli tatt i mot med kjærlighet og spilletid.

Men det er ikke den eneste Manchester United-spilleren «den gamle dame» har lagt sin elsk på. Klubben håper i det lengste at Real Madrid ikke ønsker å benytte seg av kjøpsopsjonen de sikret seg da de leide Javier Hernandez. For Juventus vil gjerne ha den lille erten på topp neste sesong, melder Daily Star.

Juventus er ikke den eneste Serie A-klubben som skal på nyttårsshopping i England. Napoli-trener Rafael Benitez har fått med seg at både James Milner og Glen Johnson er på utgående kontrakter. Ifølge Daily Mirror vil han gjøre et fremstøt overfor duoen i januar, mens Manchester City og Liverpool kan få noen kroner for dem.

Liverpool fikk godt betalt for Luis Suarez, men brukte opp pengene og vel så det. Men det blir vel feil å si at milliardgjengen som er kommet inn har gjort laget særlig bedre. Snarere tvertimot, vil vel mange si. Nå ser det ut til at manager Brendan Rodgers vil dra frem kredittkortet igjen. For Mario Balotelli og Rickie Lambert fremstår ikke som superduoen som gjør opp for tapet av Suarez. Nå vil Rodgers hente Ezequiel Lavezzi fra benken til Paris Saint-Germain for å få fart på angrepet sitt igjen, skriver TalkSPORT. Men Atletico Madrid, Fenerbahce og Napoli vil også ha argentineren.

Mens Arsenal-fansen drømmer om Sami KhediraEdinson Cavani og andre verdensstjerner, kan det se ut til at manager Arsene Wenger har falt tilbake til gamle handlestrategier. For hver gang han kjøper dyrt, så ender spillerne opp som slakt i media fordi de ikke lever opp til kjøpesummen. Nå vil Wenger gå tilbake til å kjøpe billig og utvikle unggutter. Agenten til kroaten Marcelo Brozovic bekrefter ifølge Daily Mail at 21-åringen skal i samtaler med The Gunners når Kroatia spiller landskamp mot USA i London i november. Brozovic har storspilt for Dinamo Zagreb denne sesongen, og kan være løsningen på Arsenals problemposisjon defensiv midtbane.

Wenger skal også ha begynt å forberede seg på et liv etter Lukas Podolski. Den tyske smilemaskinen sliter med å vise tanngarden like hyppig ettersom han for tiden kun får spille i landskamper for verdensmester Tyskland. Inter skal være villig til å gi ham et lite italiensk eventyr på tampen av karrieren. Derfor ser nå Wenger på mulige erstattere, og Daily Star mener å vite at Arsenal nå har passert Chelsea i køen for Benficas brasilianske stjerneskudd Anderson Talisca. The Gunners hadde speidere på plass for å følge ham under U21-landskampen mot Bolivia på fredag.

Nord-London-rival Tottenham hadde sine speidere på Englands U21-landskamp mot Kroatia. Der fikk de virkelig sansen for vertenes angriper Ante Rebic, melder TalkSPORT. 21-åringen har bare fått fem kamper for Fiorentina etter overgangen fra RNK Split i fjor sommer. Nå er han på lån til RB Leipzig i 2. Bundesliga, hvor han har fått to innhopp så langt denne sesongen. Men i Tottenham trenger han ikke å kjempe om plassen med målfarlige spisser som danske Yussuf Poulsen, så mulighetene for mer spilletid burde så absolutt være til stede.

Chelsea har leid ut et par lag med spillere denne sesongen. Men det er ikke helt uten risiko. Oriol Romeu har fått sansen for førstelagsspill under oppholdet sitt i Stuttgart, og nå vil han ha garantier om førstelagsspill av Jose Mourinho dersom han skal returnere til Stamford Bridge. Hvis ikke kan han godt tenke seg å bli lagkamerat med «Moa» Abdellaoue på heltid, skriver The Sun.

Den brasilianske kantspilleren Wamberto har gjort seg bemerket for belgiske Lierse denne sesongen. Men 20-åringens kontrakt går ut etter denne sesongen, og Kjetil Rekdals gamle klubb ser ut til å ville cashe inn mens de kan i januar. Ifølge Sky Sports skal en rekke Premier League-klubber ha Wamberto på radaren. West Ham, Queens Park Rangers, Aston Villa, Swansea og Sunderland skal alle være interessert. Og nord for grensen sitter Ronny Deila og følger med. Han kan godt tenke seg unggutten i Celtic.

Og det kan bli behov for en kantspiller på Celtic Park, for nå er Deilas forgjenger Neil Lennon tilbake i managersirkuset, og vurderer nå å bruke sine gode kontakter til å lokke noen av sine gamle elever sydover til Bolton. The Scotsman skriver at Lennon ønsker å hente Kris Commons tilbake til England. Lennon hentet selv kantspilleren fra Derby County i 2011.