Feiret 100 millioner Facebook-likes med scoring mot Danmark

Først passerte han 100 millioner likes på sin Facebook-side. Så senket Cristiano Ronaldo (29) Danmark på overtid.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Danmark - Portugal 0-1 (0-0):

EM-kvalifiseringskampen mellom Danmark og Portugal i Parken så lenge ut til å ende 0-0.

Lagene slet med å skape de helt store sjansene, og virket fornøyd med et uavgjortresultat i Danmarks storstue.

Se scoringen øverst (video med tillatelse fra MAX)

Cristiano Ronaldo ville det imidlertid annerledes. Fem minutter på overtid steg den notoriske målscoreren til værs og sikret seieren for Portugal.

– Et øyeblikk jeg har drømt om
Kun timer tidligere fikk 29-åringen nyheten om at han som første idrettsutøver noensinne har passert 100 millioner likes på sin offisielle Facebook-side.

Real Madrid-stjernen benyttet anledningen til å takke sine fans for at de vil følge ham.

– Takk til dere alle for at jeg endelig har passert 100 millioner likes på Facebook. Helt siden jeg var liten har jeg drømt om øyeblikk som dette. Jeg er stolt over å være den spilleren med mest likes på Facebook, sa Ronaldo i en videosnutt han selvsagt postet på sin Facebook-side.

Utklasser Messi
Ronaldos erkerival Lionel Messi har 74 millioner fans på sin Facebook-side, mens Zlatan Zlatan Ibrahimovic næmer seg 20 millioner følgere på det sosiale nettstedet.

Manchester United-spissen Wayne Rooney har over 25 millioner likes, og David Beckham 50 millioner – for å nevne noen andre fotballstjerner.

Portugals helt mot Danmark har alene mer følgere på Facebook enn fotballklubbene Real Madrid og Barcelona. De har henholdsvis 75 millioner og 76 millioner likes på sine offisielle sider på Facebook.