VERDENS BESTE? Ander Herrere mener Wayne Rooney, Robin van Persie og Falcao er verdens beste spisser. Foto: Scanpix
VERDENS BESTE? Ander Herrere mener Wayne Rooney, Robin van Persie og Falcao er verdens beste spisser. Foto: Scanpix

– Manchester United har de beste spissene i verden

Ander Herrera er stolt over å spille sammen med Wayne Rooney, Robin van Persie og Radamel Falcao på Old Trafford.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Midtbanespilleren Ander Herrera sliter for tiden med en skade, og det er uklart når spanjolen er tilbake i spill.

I et intervju med Manchester Uniteds egen hjemmeside legger imidlertid ikke Herrera skjul på at han har høye tanker om sine lagkamerater på Old Trafford.

Spesielt angriperne Wayne Rooney, Robin van Persie og Falcao har imponert 25-åringen stort.

Han utpeker trioen til verdens beste spisser.

– Selv ønsker jeg å score flere mål. Det er viktig for midtbanespillere. Jeg liker imidlertid å servere målgivende pasninger, og jeg mener at vi har verdens tre beste spisser her i Rooney, van Persie og Falcao, fastslår han.

– Må hjelpe dem
Den tidligere Athletic Bilbao-stjernen tror Falcao, van Persie og Rooney kommer til å bøtte inn mål for Manchester United denne sesongen.

Men han understreker at stjernetrioen på topp er avhengig av hjelp fra sine lagkamerater for å finne veien til nettmaskene.

– Juan Mata, Angel Di Maria, Adnan Januzaj, Daley Blind, Fletch (Darren Fletcher) og meg vil alle hjelpe dem med å score. Og dersom jeg også får inn noen mål, vil det naturligvis gjøre meg glad, sier Herrera, som elsker å spille i Premier League.

– Premier League er en fantastisk liga. Tempoet er skyhøyt, det går fort frem og tilbake og er nok strålende å se på for fansen, mener han.

– En herlig utfordring
Manchester United har fått en brukbar start på sesongen etter fiaskoen under David Moyes forrige sesong.

Klubben ligger på en foreløpig fjerdeplass på tabellen etter sju serierunder, men Herrera vil spå hvor rødtrøyene fra Old Trafford ender opp til slutt.

– Det er en svært vanskelig liga. Det blir tøffe kamper både mot Chelsea, Arsenal, Liverpool, Spurs, Manchester City og Everton. Men det er en herlig utfordring, påpeker han.