TAPTE KAMPEN MOT KREFTEN: Pontus Segerstöm, som her jubler etter å ha scoret 1-0 målet under kvalifiseringskampen til Champions League i fotball mellom Stabæk og albanske KF Tirana i Telenor Arena, døde i dag. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
TAPTE KAMPEN MOT KREFTEN: Pontus Segerstöm, som her jubler etter å ha scoret 1-0 målet under kvalifiseringskampen til Champions League i fotball mellom Stabæk og albanske KF Tirana i Telenor Arena, døde i dag. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX

Tidligere Stabæk-spiller døde av kreft

Pontus Segerström ble bare 33 år gammel.
Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I august fikk den tidligere Stabæk-midtstopperen Pontus Segerström beskjed om at han hadde en hjernesvulst.

I dag skriver Expressen at Segerström er gått bort, 33 år gammel.

– Brommapojkarna-familien er i sorg. Hele troppen har minnestund her på Grimsta, sier klubbdirektør Ola Danhard til Aftonbladet.

– En forferdelig dag
Pontus Segerström ble seriemester med Stabæk i 2008. I bærumsklubben ble beskjeden om Segerströms bortgang mottatt med sorg.

– Vi synes det er forferdelig trist. Vi var nærmest sjokkerte da vi fikk beskjeden om at han hadde fått hjernesvulst i sommer. I morges da vi hørte at han var gått bort, satt det oss helt ut. Det gikk veldig fort. Livet er urettferdig, sier Inge André Olsen i Stabæk.  

– Tankene våre går til kona og barna hans som nå står igjen, legger Olsen til. 

Han spilte sammen med Segerström.

– Pontus var en kjernekar og et fantastisk menneske. Dette er en helt forferdelig dag, sier han. 

– Hvordan husker du Segerstöm som spiller?

– Pontus var en spiller man alltid kunne stole på. Han ga alltid 100 prosent for Stabæk. Han var en ærlig fyr med glimt i øyet. Han var en fin fyr å bli kjent med. Vi spilte både sammen og var konkurrenter. Selv om vi var konkurrenter, hadde vi et veldig godt forhold. Jeg har hatt litt kontakt med ham når jeg har vært i Sverige for å se på potensielle Stabæk-spillere de siste årene. Pontus har en stor plass i våre hjerter her i Stabæk, sier Olsen.   

Daniel Nannskog synes det er tungt å snakke om Segerströms bortgang.

– Jeg tenker på hans familie og hva de nå føler. De har jo en liten baby og alt... Det er helt forferdelig, sier Nannskog til Expressen.

– Jeg kommer til å minnes ham som en enormt pålitelig kompis med glimt i øyet. Han gjorde alltid jobben sin på banen, og han var en man kunne stole på. Jeg likte å spille kort med ham. Vi spilte kort mellom treningene, etter treningene og av og til var vi på casino. Vi likte å være med hverandre. Det er tragisk, sier Nannskog.

Sterk hodepine
33-åringen kom til Stabæk fra Landskrona i 2007, og fikk med seg to sesonger før han vendte hjem til Brommapojkarna.

Segerström gikk glipp av kampen mot Falkenberg i begynnelsen av august på grunn av sterk hodepine. Da han ble undersøkt på sykehuset, viste det seg at det var mye mer alvorlig enn først antatt.

– Der ble det konstatert en hjerneblødning fra et sprukket blodkar. Ytterligere undersøkelser viste at årsaken var en svulst, skrev klubben i en pressemelding da.

Segerström etterlater seg konen Emma og sønnene Teodor og Alvin.