LADY OG LANDSTRYKEREN: Gjett hvem som er hvem, skriver Miley Cyrus på sin Instagram-profil. (FOTO: STELLA PICTURES)
LADY OG LANDSTRYKEREN: Gjett hvem som er hvem, skriver Miley Cyrus på sin Instagram-profil. (FOTO: STELLA PICTURES)

Toppløs Miley herjer «down under»

21-åringen er i Australia, og loggfører det hele på Instagram.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Miley Cyrus (21) skaper furore hvor enn hun befinner seg, og nå er det Australia som har besøk av den viltre pop-yndlingen.

Litt gal
Mandag morgen besøkte hun «Sunrise», som er Australias svar på «God morgen Norge». 

– Det plager meg ikke når folk sier jeg er litt gal, for det er jeg, svarte hun programlederne Samantha Armytage og David Koch.

Skaper engasjement
– Jeg er for ærlig og for mye meg selv, fortsatte hun og ba folk sjekke ut Instagram-kontoen hennes for å se hvor åpen og ærlig hun er.

Og er det noe man trygt kan si om bildene hun legger ut på Instagram, så er det at de er åpne og ærlige. Bare de siste dagene har hun lagt ut en rekke bilder som skaper engasjement i en eller annen retning.

På et av bildene ser vi en toppløs Miley som nyter Australias finvær. På et annet poserer hun med bildeteksten: «Australsk ketchup angrep meg». På flere av bildene er det ikke lett å forstå hva som skjer.

Folk er rare
– Jeg bestemte meg for ett år siden at målet mitt med livet er å være glad. Min far (country-stjernen Billy Ray Cyrus) har alltid sagt at det er det viktigste. Jeg vokste opp rundt folk som Johnny Cash og Dolly Parton, og de folkene er ikke normale.

Under ser du eksempler på bildene Cyrus legger ut på sin Instagram: