LØP INN I REKORDBØKENE: DeMarco Murray ble den andre spilleren i NFL-historien som løper 100 yards med ballen i sine seks første kamper for sesongen.   Tom Pennington/Getty Images/AFP
LØP INN I REKORDBØKENE: DeMarco Murray ble den andre spilleren i NFL-historien som løper 100 yards med ballen i sine seks første kamper for sesongen. Tom Pennington/Getty Images/AFP

Løp seg inn i rekordbøkene mot mesterne

Seattle Seahawks tapte sin andre hjemmekamp på nesten tre år - mye på grunn av DeMarco Murray.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Seattle Seahawks har vært utilnærmelige hjemme på CenturyLink Field.

Forrige sesong tapte de først i sin nest siste hjemmekamp mot Arizona Cardinals, etter at de allerede hadde sikret seg hjemmebanefordel gjennom sluttspillet.

Sesongens første hjemmetap
Det var for øvrig deres første tap på hjemmebane siden julaften 2011, og quarterback Russell Wilsons første hjemmetap i karrieren.

Derfor var det ikke mange som hadde ventet at Dallas Cowboys skulle påføre dem sesongens første tap på CenturyLink Field allerede i sesongens femte kamp for NFL-mesterne.

Men Cowboys har DeMarco Murray.

Kopierte Jim Brown
Runningbacken har vært i spektakulær form denne sesongen, og løp over 100 yards med ballen for sjette gang denne sesongen.

Det er bare en mann som har åpnet sesongen med seks strake kamper med over 100 yards, nemlig Jim Brown, som de fleste holder som den beste runningbacken i ligaens historie.

Murray noterte seg for en touchdown.

En annen Cowboy som skrev seg inn i historien var Jason Witten.

Han er den andre tight end'en som tar  i mot over 900 pasninger i karrieren, men det er fortsatt et stykke opp til Tony Gonzalez' på 1325.

Kan bli prisdryss
Seahawks ledet tidlig 10-0 i kampen, men Tony Romo styrte Cowboys til en 30-23-seier.

Cowboys har nå vunnet seks av sine seks første kamper, og laget kan få et skikkelig prisdryss etter sesongen.

Murray er i øyeblikket den heteste favoritten til å bli ligaens beste spiller, mens trener Jason Garrett absolutt er blant de største favorittene til å bli årets trener. 

Rolando McClain la egentlig opp på grunn av skade i mai 2013, men er nå tilbake på banen og kan få prisen for årets comeback.

Og Jerry Jones kan fort bli sesongens klubbleder.