Storhamar forverret Vålerengas svake sesongstart etter solomål

Erik de la Roses solomål la grunnlaget for 3-1-seieren.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Storhamar-Vålerenga 3-1

Vålerengas tunge sesongstart i Get-ligaen fortsetter.

To svake perioder, der hjemmelaget var suverene på skuddstatistikken, gjorde at VIF lå under 0-2 før den siste perioden.

En strålende soloscoring av Erik de la Rose åpnet ballet. De la Rose mottok pucken ved vantet, til høyre for Vålerengas mål.

De la Rose tok med seg pucken bak Vålerengas mål, og uten å bli nevneverdig utfordret av VIFs forsvarere dro han seg nesten tilbake igjen til starttidspunktet og fyrte av. Pucken gikk inn bak en forfjamset Steffen Søberg.

Eirik B. Skadsdammen doblet ledelsen i den andre perioden.

Til tross for en veritabel skuddkanonade innledningsvis i den avgjørende perioden klarte ikke Oslo-laget å få flere pucker i nettet enn da Morten Ask kranglet inn en redusering med 10 minutter igjen.

Da Martin Gran scoret på Storhamars første skudd på mål i den tredje perioden, på det tidspunktet Vålerenga hadde hatt ni, var kampen punktert.

Dermed har Vålerenga fire seiere og fem tap så langt denne sesongen. Med Lillehammers seier over Manglerud Star ligger Vålerenga på åttendeplass i Get-ligaen, 12 poeng bak ledende Stavanger Oilers.

Andre resultater Get-ligaen:
Lørenskog-Kongsvinger Knights 5-2
Manglerud Star-Lillehammer 0-4