Her er Muhammad Ali sammen med sin kone Yolondo Williams under åpningsseremonien av Londol-OL i 2012. (AP Photo/Cameron Spencer, Pool)
Her er Muhammad Ali sammen med sin kone Yolondo Williams under åpningsseremonien av Londol-OL i 2012. (AP Photo/Cameron Spencer, Pool)

Muhammad Ali er svært syk: – Kan nesten ikke snakke

Bokselegenden som før ble kalt «Leppa fra Louisville» kan nesten ikke snakke.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det forteller broren hans som er i Hollywood for å være med på premieren av filmen «I am Ali».

Den 72-årige tidligere boksemesteren har vært plaget med Parkinsons sykdom i mange år. Nå er han blitt så syk og svak at han nesten ikke kan snakke. De treffsikre replikkene og alle morsomhetene er ikke der lenger. Nå er det stort sett bare sykdommen som preger verdens mest kjente proffbokser noensinne.

– Ali er blitt svært syk i det siste. Han kan nesten ikke snakke lenger på grunn av Parkinson-sykdommen som han har slitt med i mange år, forteller broren Rahman til The Sunday People fra Hollywood.

Broren er på plass i den kjente filmbyen for å overvære premieren av filmen om Ali, en film det er stilt store forventninger til.

– Jeg kan ikke si mye om hva Ali føler for denne filmen, for på grunn av sykdommen hans har vi ikke fått snakket mye sammen, sier broren.

(©NTB)