BYTTEHANDEL? Disse to kan fort ende opp i United, i hvert fall hvis Everton takker ja til 600 millioner samt krølltoppen i bakgrunnen.
BYTTEHANDEL? Disse to kan fort ende opp i United, i hvert fall hvis Everton takker ja til 600 millioner samt krølltoppen i bakgrunnen.

Fotballryktene: – Fellaini pluss 600 millioner for Everton-duo

Ryktene rundt Manchester United vil ingen ende ta og Arsenal, Liverpool og Tottenham skal kjempe om Juventus-benkesliter.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da var det søndag igjen, og vi er fortsatt mitt i en landslagspause.

Moro mener noen, trist mener andre.

For å gjøre savnet av klubbfotball mindre, byr vi på en ny dose med overgangsrykter.

Finn frem kaffen, ta deg en kjeks, senk skuldrene og les!

Trenger du en lesepause kan du scrolle deg ned og se den siste månedens mest sette fotballvideoer på TV2.no!

Michael Carrick er på vei tilbake fra skade, og nå skal Manchester United være villig til å tilby 33-åringen en ny ettårskontrakt, skriver The Sun. I fjor skrev midtbanestabilisatoren under en kontrakt som strekker seg til sommeren 2015, men nå kan denne altså bli forlenget med ett år.

Ellers jaktes det stadig på defensive forsterkninger på Old Trafford. Manager Louis van Gaal håper å løse forsvarsproblemene ved å hente Aston Villas midtstopper Ron Vlaar i januarvinduet. Sunday Express skriver at 29-åringens kontrakt utløper sommeren 2015 og at nederlandske Vlaar derfor kan være tilgjengelig for skarve 40 millioner kroner.

To andre spillere som kan være på vei inn portene på Old Trafford er Ross Barkley og Seamus Coleman. Caughtoffside skriver søndag at Everton-duoen kan gå til Manchester United i januar for 600 millioner kroner i tillegg til Marouane Fellaini. Drømmeavtale for Manchester United-fansen?

Juventus' Sebastian Giovincos kontrakt går også ut til sommeren, og Arséne Wenger har tidligere uttalt at han gjerne ser 27-åringen på Emirates fra neste høst av. Men Gunners kan fort få kamp om den benkeslitende spissen, for ifølge Sunday Express er både Tottenham og Liverpool interessert i å tilknytte seg Giovincos tjenester.

At Real Madrid er interessert i Manchester Uniteds David De Gea er vel ingen hemmelighet lenger, og ifølge spanske Marca ønsker den spanske giganten og gjøre den reaksjonssterke keeperen til Iker Casillas' arvtager. Avisen skriver at hvis Real Madrid lykkes i å hente De Gea til Spania, vil han få en svært heftig kontrakt, samtidig som at han vil bli lovet keeperplassen i lang tid fremover. Forsvinner superkeeperen allerede i januar?

Mens vi er inne på keepere. Englands landslagskeeper Joe Hart diskuterer for tiden sin fotballfremtid med de høye herrene i Manchester City. Ifølge Daily Mail, har 27-åringen fått forsikringer om at han er den soleklare førstekeeperen i klubben, og dermed er ikke Hart fremmed for å sette navnet sitt på en ny fireårskontrakt.

Cristiano Ronaldos agent sier nå at det portugiseren mest trolig blir værende i Real Madrid i en årrekke. Ifølge spanske AS, sier agenten at Ronaldo kan fortsette å imponere for den spanske hovedstadsklubben til han er 40 år gammel og at han trives svært godt. Uansett, hvis det likevel skulle gå mot en overgang til gamleklubben Manchester United, er det ikke akkurat småpenger «The Red Devils» må ut med. Ifølge agenten Jorge Mendes skal utkjøpsklausulen til Ronaldo ligge på rundt én milliard euro. ÉN MILLIARD EURO. Åtte milliarder norske kroner der altså.

Paris Saint-Germain har tilbudt stortalentet Adrien Rabiot ny kontrakt, som de håper vil holde unggutten i Frankrike i noen år til. Flere europeiske og særlig engelske storklubber har jaktet 19-åringen den siste tiden, men Sunday Express skriver nå at både Arsenal, Manchester United og Chelsea må smøre seg med tålmodighet en stund til.