Idar Vollvik ute av «Skal vi danse»

Selv om han måtte forlate konkurransen har han ikke tenkt å slutte og danse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I lørdagens «Skal vi danse» var det Idar Vollvik og Linnéa Myhre som måtte ut i danseduell.

Etter at seerne hadde sagt sin mening ble det til slutt Idar og dansepartner Anette som måtte forlate konkurransen som det sjette paret denne sesongen.

Idar tok det hele med et smil, da exiten var et faktum.

– Linnéa er kjempeflink, og absolutt en bedre danser enn meg, så det er helt fortjent, sa Idar.

Se Idar og Anette danse showdans til «Vogue» i videovinduet øverst.

Ikke slutt på dansen

Han legger ikke skjul på at det har vært storveis å være med i «Skal vi danse», og han retter en ekstra takk til dansepartneren.

– Anette har vært fantastisk tålmodig og flink. Vi har hatt det så morsomt! Jeg og kona skal fortsette å danse med Anette som lærer i Bergen, røper han.

– Skulle dratt på mer

Idar Vollvik fikk oppfylt en av sine drømmer i kveld, da han danset showdans til «Vogue» sammen med sin dansepartner Anette Stokke.

– Jeg synes det var fantastisk gøy å se på, sa Gyda.

– Jeg synes det er modig gjort av dere, der dere kjører ekte Vogue-teknikker. Hadde du dratt på mer av essensen, hadde jeg ikke sett det du mangler. Utrolig modig gjort, sa Mona.

De fikk en samlet poengsum på: 24

Vi fulgte kveldens episode av Skal vi danse. Tilbakemeldinger fra dommerne og alle dansene kan du se her.

– Dritt at folk må ut

For Linnéa Myhre var det andre gang at hun måtte ut i danseduell, og det blir tydeligvis ikke noe lettere for hver gang.

– Det er bare helt ubeskrivelig grusomt å være i duell, men selvfølgelig deilig å gå videre, forteller hun til God kveld Norge rett etter duellen.

Hun synes også det blir kjipere og kjipere at folk ryker ut av konkurransen. Spesielt da Zahid Ali måtte forlate «Skal vi danse» i forrige uke.

– Zahid var han som gjorde treningene gøy å være på, selv om det var vanskelig så kom han med en vits. Da han røyk, synes jeg det var trist. Det er drittkonsept at folk må ut, mener Myhre.

Se intervju med Linnéa og Agnete etter kveldens program: