FORTSATT SYK: Det er usikkert om André Villa og dansepartner Maria Sandvik får danset under lørdagens Skal vi danse. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
FORTSATT SYK: Det er usikkert om André Villa og dansepartner Maria Sandvik får danset under lørdagens Skal vi danse. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix

Kamp mot klokken for André Villas Skal vi danse-deltakelse

32-åringen må kanskje trekke seg fra kveldens Skal vi danse.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SISTE: André Villa stilte opp i Skal vi danse med en spesiallaget sykeseng-koreografi. Les mer her!

Tidligere denne uken fortalte motorcrosskjøreren André Villa (32) at han fryktet for lørdagens Skal vi danse-deltakelse, ettersom han har blitt rammet av kraftig magevirus.

– Jeg har fryktelig lyst til å være med på lørdag, men det ser veldig mørkt ut. Jeg har knapt fått trent på grunn av et magevirus, og jeg må bare håpe at de nærmeste timene gjør meg godt og at jeg blir frisk i tide, sa Villa.

Fortsatt usikkert

Kun timer før programmet starter er det fortsatt usikkert om deltakeren kan stille.

– André er i Nydalen, og vi håper han kan gjennomføre dansen i kveld, men det er fortsatt usikkert om han kan stille, forteller pressekontakt Christoffer Solstad Steen til TV 2.

Det er André selv som avgjør om han er frisk nok til å danse i kveld, og avgjørelsen er ventet og tas rett før programmet starter.

– Han må selv føle om han føler seg klar nok, også med tanke på at han ikke har fått trent hele uken. Han har mulighet til å ta avgjørelsen tett opp mot sending, tilføyer Solstad Steen.

Didrik tilbake

Flere i Skal vi danse har vært rammet av sykdom den siste tiden. Forrige uke måtte Didrik Solli-Tangen overlate programlederrollen til Guri Solberg, da han var lagt inn på sykehus for å operere blindtarmen.

Denne uken er han tilbake på skjermen.

– Jeg så sendingen fra sykesengen med kjæresten min. Det var veldig koselig å få hilsen fra Kathrine og Guri, sa han tidligere denne uken.

Solli-Tangen uttalte også at han håper Villa er frisk nok til å stille i kveld, slik at det blir en sending fri for sykdom.

– Jeg håper som alle andre at André blir frisk nok til sending. Det blir veldig trist hvis han må trekke seg, fortalte programlederen til TV 2.

Skal vi danse ser du på TV 2 lørdag kl. 19.30.