Stormforelsket Per Heimly har blitt helsefrik

– Det hadde vært deilig å få et normalt liv, sier stjernefotografen til TV 2.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se video i toppen av saken.

I kveldens episode av God kveld Norge møter vi en lykkelig Per Heimly. Han har til tider levd et utsvevende liv, med for mye alkohol og økonomiske problemer.

Nå er livet snudd på hodet for fotografen, som har funnet kjærligheten med den yogafrelste billedkunstneren Nina. Alkoholen er byttet ut med grønn te, og den ville festingen med yogaøvelser, meditasjon og kjærlighet.

– Jeg er lei av å ha gjeld hengende over meg. Jeg kjenner at det hadde vært deilig med et normalt liv, sier den stormforelskede 42-åringen  til God kveld Norge.

– Hun syntes jeg var veldig intens

TV 2 blir med det kunstneriske paret på yoga, som har blitt en del av fotografens nye livsstil. Forelskelsen fikk han inn på den grønne, sunne yogastien.

– Vi er som to planeter og kom i samme bane. Vi måtte bare fortsette på veien sammen, sier Nina som var en vanskelig nøtt å knekke for Heimly.

– Hun syntes jeg var veldig intens, sier han. Heimly innrømmer at han har nok timer med festing og alkohol bak seg, og selv om han nå følger en grønn sti i livet, er han redd ting skal falle tilbake slik det var.

– Det er aldri for sent å forandre seg selv. Nina er mitt lille jokerkort, sier Heimly til God kveld Norge.

Se hele God kveld Norge-reportasjen på TV 2 i kveld, kl. 22.15.