Kortvokst på date med forloveden fikk tegnebok og fargestifter av servitrisen

LONDON (TV 2): James Lusted skulle bare ut på en romantisk kveld med dama. Betjeningen trodde han var et lite barn.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Da James (26) og forloveden Chloe Roberts (20) hadde satt seg ned, kom en servitør med en fargeleggingsbok og tegnestifter til den 1,09 meter høye mannen.

Først da hun hørte James sin brummende mørke røst, skjønte servitøren at hun hadde tabbet seg voldsomt ut.

– Da jeg sa takk til servitrisen og hun hørte stemmen så gikk det brått opp for henne at jeg slett ikke var en liten unge, forteller han. 

Men tro det eller ei: Dette ble kveldens morsomte høydepunkt for den kommende bruden Chloe, som måler 1,7 meter på sokkelesten, og James.

– I samme øyeblikk skyndet hun seg å gjemme tegnearkene bak ryggen i en sjokk-refleks. Men jeg er mann nok til å se det morsomme i episoden. Jeg tar meg ikke nær av slikt!

Foto: WALES NEWS
Foto: WALES NEWS

Flere britiske medier, som The Mirror, har omtalt saken. De to turtelduene forteller til nyhetsbyrået Wales News at de innser at de ikke er helt som andre kjærestepar når de går på byen i Cardiff, hvor hun studerer på tredjeåret på lærerutdanningen.

Men de insisterer likevel på at høydeforskjelleen betyr noe for dem. De to planlegger storslått bryllup sommeren 2016.

– Livet har aldri vært helt enkelt. Når jeg var ung gjennomgikk jeg mange store operasjoner, og en periode ble jeg også mobbet på skolen, forteller han.

Foto: WALES NEWS
Foto: WALES NEWS

– Jeg har ofte tenkt: «Hvem vil vel gifte seg med meg, en dverg fra Wales?». Men så møtte jeg Chloe, og alle brikkene falt på plass.

James har såkalt diastrofisk dysplasi, en sjelden genfeil – begge foreldrene hans er normalt høye, men også broren Phil er kortvokst. Denne formen for dysplasi fører ikke bare til veksthemming: Det kan også føre til særlige problemer med skjevhet i ryggen.

Han lar likevel ikke dette stoppe seg, og holder blant annet motivasjonsforedrag i tillegg til opptredener på TV. Han har deltatt to ganger i World Dwarf Games og spiller badminton på høyt nivå.

– Alle småjenter drømmer om å få seg en høy, mørk og kjekk prins. Jeg hadde aldri sett for meg at jeg skulle date noen som James, forteller Chloe.

– Folk blir noen gang litt forvirret når de ser oss sammen for første gang, men vi tar det med et smil. Jeg synes litt synd på den servitrisen, sier hun videre.

Restauranten har beklaget til paret.