FOTBALLFORBUNDET BEKREFTER... At Roy Keane har tatt skjegget. Flott! PA Photos/Nick Potts / twitter.no/FAIreland (montasje)
FOTBALLFORBUNDET BEKREFTER... At Roy Keane har tatt skjegget. Flott! PA Photos/Nick Potts / twitter.no/FAIreland (montasje)

Det irske fotballforbundet bekrefter: «RIP The Beard»

Roy Keane har tatt skjegget!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Les alt om fotball her!

Manchester United-legende Roy Keane er ikke ukjent med det å være i medienes søkelys.

Den siste tiden er det uansett ikke selve personen Roy Keane det har blitt fokusert mest på. Aston Villas og Irlands assistentmanager har nemlig latt skjegget gro, og ikke bare litt.

Håland-tweet
Den voldsomme ansiktspryden har rett og slett fått folk til å lure på om alt står bra til med den tidligere råtassen, og seinest for en uke siden kom norske og tidligere Manchester City-spiller Alf-Inge Håland i fokus da han meldte følgende på Twitter:

«Man kan ikke ta en mann seriøst når han har et skjegg som...»

Vedlagt hadde Håland klistret på et bilde av Saddam Hussein.

Twittermeldingen ble seinere slettet, men Håland skrev følgende i en SMS til TV 2 da vi kontaktet ham om twittermeldingen og Hussein-bildet:

– Har vel ikke sagt noe, men bare at jeg ikke tar uttalelsen hans seriøst. Nytter ikke å sette seg opp på den høye hest og si at alle er idioter som ikke er enige med han.

«RIP The Beard»
Uansett – nå har altså Keane tatt skjegget. Natt til lørdag og lørdag formiddag ble stadig flere avis-nettsider prydet med en glattbarbert Keane, og særlig de irske meiene slår på stortrommen.

Flere av dem, blant annet Irish Independent, varter opp med «RIP The Beard» og skriver videre at Roy Keane har innrømmet at det er latskap som gjør at han ikke har tatt skjegget før nå.

Det irske fotballforbundet (FA Ireland) bekrefter også at Keane har tatt skjegget i forkant av EM-kvalifiseringskampen mot Gibraltar lørdag: