Farmen-Frank har ingen tro på damene på gården

Frank Tore Aniksdal (44) mener det må mannfolk til.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Som en del av ukesoppdraget denne uken, skal Farmen-deltakerne frakte båten de har pusset opp ned til vannet.

Storbonden Charlotte går i bresjen for å få oppdraget utført, og Frank Tore Aniksdal (44) har ingen tro på at det kommer til å gå bra.

– De sliter med organiseringen. De er akkurat som en hønseflokk. Alle har en idé, det er det verste, men alle har forskjellige meninger. Jeg tror ikke det kommer til å gå bra, sier han i programmet.

– Damene er så høye, og nesevise. De tror de kan styre alt her inne. Jeg skal vise at det må mannfolk til for å styre, og for å få det til. Så får vi de ned på jorda, legger han til.

Se klipp i videovinduet over.

Konservativt kvinnesyn

Frank Tore har gjort seg bemerket med sine meninger på gården, blant annet at kvinner hører til på kjøkkenet, og han var snar å tvinge jentene til å vaske klærne sine da han var storbonde.

Frank har tidligere fått spørsmål om hva han tenker om at det skal bli en kvinnelig storbonde på gården, og det hadde han et ganske klart svar på:

– Damene er ikke oppegående nok til å styre gården. Jeg tror ikke de får det til. Det er mange utfordringer, og mye tungt arbeid, og hvis de skal ta den rollen med den tunge jobben tror jeg de sliter.

– Blir deilig å motbevise Frank

Ukens storbonde Charlotte har samlet flere jenter enn gutter til å frakte båten, og hun er veldig motivert til å vise Frank at de skal få oppdraget i havn.

– Frank skal ikke være med å levere båten, og det synes jeg er litt morsomt. Han mener at sterke menn er bedre enn kvinner, men det er faktisk flere kvinner som er med og frakter båten enn menn. Det skal bli deilig å motbevise Frank, sier storbonden Charlotte.

– Det blir bare rot

Selv om Frank Tore skal vise at det må mannfolk til for å få ting utført, har han ingen planer om å bidra med båten.

– Jeg tror det blir for tungt for dem. Jeg meldte meg ut da jeg hørte at de ikke ville bruke hesten. Det blir for mye jabbing, og litt lite jobbing. Det blir bare rot, mener han.

Om gjengen klarer å få båten ned til vannet kan du se i søndagens episode av Farmen på TV 2 kl. 20.00.