Derfor ble det ingen Farmen-romanse på Sol (20)

Sol-Maya Otterstad hadde planen klar, men den gikk i vasken. Se video!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Sol-Maya Otterstad (20) ble tredje deltaker ut av Farmen, etter at han tapte i tautrekking mot nordlendingen Stine Sørum (30).

I hele 45 minutter kjempet hun tappert, men måtte til slutt innse at Farmen-eventyret var over.

I sin videodagbok fra førstekjempehytten forteller Sol-Maya at hun er fornøyd med oppholdet på gården, men det er spesielt en ting som skuffet.

– Jeg er ganske skuffet over at det ikke var noen kjekkaser her til meg. Jeg skulle jo ha en liten Farmen-romanse, men det gikk ikke helt etter planen. Så sånn er det, sier hun i klippet du ikke får se på TV.

Ingen kjemi

I forkant av oppholdet fortalte Sol-Maya at å møte noen på Farmen hadde vært en fin historie å fortelle barnebarna. Men hun merket fort at det ikke kom til å skje.

– Jeg merket fort at det ikke var sånn kjemi med guttene. Jeg har ikke noe vondt å si om dem, men man merker fort om det treffer. Det gjorde det ikke. Jeg innstilte meg fort på at det ikke ble noen romanse der inne, utdyper hun til TV 2.

Deltakeren har hatt mye å holde fingrene i etter at hun kom hjem, og derfor ingen tid til dating. Men hun legger ikke skjul på at det hadde vært trivelig å møte noen.

– Jeg har riflen klar hvis jeg finner et bytte, sier hun lattermildt.

– Neida. Nå har det vært mye skole og fotball, så jeg har ikke hatt tid. Men det er klart jeg er litt på utkikk.

Føler seg misforstått

Den siste uken på gården ble nokså tøff for Sol-Maya, spesielt da vennskapet til Charlotte Thøgersen (25) ble satt på prøve. I ettertid har hun også fått høre ting som overrasker henne.

– Mot slutten ble det ganske tøft, det er det ikke til å legge skjul på. Da alliansen jeg hadde med Charlotte gikk i oppløsning, så følte jeg meg alene. Jeg følte meg også misforstått, og ser nå at jeg hadde en helt annen oppfatning av ting, enn det de andre deltakerne tydeligvis hadde.

Tøft psykisk

Det var spesielt da hun fikk ansvaret for potetåkeren av storbonden Charlotte, at problemene oppsto.

– Det var flere som snakket om at jeg bare gjorde som jeg ville. For meg blir det helt feil. Det er veldig sårt for meg å se, og jeg skulle ønske de hadde konfrontert meg med ting der inne, så jeg kunne fått forsvart meg, sier hun.

Å tape mot Stine ga konkurranseinstinktet en trøkk, men Sol-Maya legger ikke skjul på at det var godt å ryke ut.

– Det var deilig å komme hjem til kjente ansikt, som jeg kunne snakke med, og betro meg til. Det var psykisk tungt der inne, og en lettelse å komme ut. Det var helt jævlig å tape tvekampen, men jeg ser i ettertid at det hadde blitt tungt å være der.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag, onsdag og søndag.