Ble banket opp av norsk artist: – Det var blind vold 

Den anerkjente artisten er tiltalt for å ha slått, sparket og holdt kvelertak på mannen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

En kjent artist i 30-årene er tiltalt for å ha slått og tatt kvelertak på en annen person. Voldshandlingene skal ha blitt begått i fellesskap med en annen 23 år gammel mann.

Den fornærmede skal ha blitt dyttet slik at han falt i bakken, deretter fortsatte voldshandlingene. Artisten er også tiltalt for å ha stjålet offerets lommebok og mobiltelefon.

– Plutselig lå jeg i bakken

TV 2 har vært i kontakt med offeret, som sier at han husker minimalt fra angrepet.

– Jeg husker at jeg var inne i kiosken og at jeg plutselig lå i bakken. Det var blind vold, og jeg gjorde ingenting for å fremprovosere hendelsen, sier mannen til TV 2.

– Deretter ble jeg kjørt i ambulanse, og våknet mørbanket på legevakta. Jeg ble sykemeldt en periode, og det gjorde veldig vondt. Jeg var gul og blå i ukesvis, så angrepet fikk langvarige konsekvenser for meg, sier mannen som ble overfalt.

Besittelse av narkotika

Offeret forteller videre til TV 2 at han ikke aner hvem som slo og sparket. Han hadde aldri sett de to før, og forstår fremdeles ikke hva som skjedde den natten han ble overfalt.

Artisten og 23-åringen skal i tillegg til de grove voldshandlingene, ha vært i besittelse av narkotika.

– Heldigvis er det dokumentert

Saken er berammet til starten av neste år, og mannen som ble overfalt er glad alt ble fanget opp av overvåkningskameraene.

– Jeg husker såpass lite, og har tatt avstand fra saken etter hendelsen. Jeg har ikke engang lest sakspapirene. Det blir godt å bli ferdig med dette, sier mannen til TV 2.