Villa: – Hver gang jeg hører den låta tenker jeg på mitt første kyss

Hver gang André Villa hører Bob Dylans låt fra 1978 tenker han på en helt spesiell opplevelse. Dette er Skal vi danse-kjendisenes sterkeste musikkminner.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Lite ante Bob Dylan at låta «Knocking on Heaven's Door» som han skrev i 1978 skulle ende opp som bakgrunnsmusikken til André Villas første kyss.

Gode minner

Men det gjorde den, og Bob Dylan fikk dermed en ny fan bosatt i Gudbrandsdalen.

– Hver gang jeg hører den låta så husker jeg at jeg stod på dansegulvet på en bygdefest i Gudbrandsdalen og fikk mitt første kyss, forteller Villa med et smil om munnen.

PÅ PARKETTEN: Agnete Johnsen på danseparketten i Skal vi danse. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
PÅ PARKETTEN: Agnete Johnsen på danseparketten i Skal vi danse. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Forelska i lærer'n

Mens den nylig utstemte Zahid Ali fleiper om at han var forelsket i rektoren på skolen og hørte på Dovregubbens fall, er det alvor i stemmen til Agnete Johnsen når hun snakker om soundtracket til sine egne ungdomsforelskelser.

– Jeg hadde endel ungdomsforelskelser og da var Christina Aguilera mitt store forbilde. Hun hadde jo veldig mange kjærlighetssanger og sang vakre melodier med mye «klissete» tekster, så det var mange av de sangene jeg satt og hørte på mens jeg gråt og tenkte på han jeg var forelsket i, minnes Agnete.

Tøft å flytte

Da TV 2 spør om kjendisenes sterkeste musikkminne forteller Nadya Khamitskaya at hun fant mye trøst hos en kanadisk sangerinne.

– Da jeg flyttet til Norge for 13-14 år siden da var det Alanis Morisette som hjalp meg gjennom de første årene, kanskje det hadde litt med den frustrasjonen hun synger om i sangene sine eller, jeg vet ikke...det var jo tøft å flytte til et annet land, forteller den russiskfødte danserinnen.

PAR I DANS: Nadya Khamitskaya og Roar Strand i en heftig dans i Skal vi danse. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
PAR I DANS: Nadya Khamitskaya og Roar Strand i en heftig dans i Skal vi danse. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Altfor trist

Agnete Johnsens sterkeste musikkminne har med barndommen å gjøre.

– Før jeg skulle legge så sang alltid mamma barneviser til meg fra en stor barnesangbok, og da husker jeg veldig godt «Blåmann, blåmann bukken min» og den ville jeg IKKE høre på fordi den var så trist, forteller Agnete.