ØNSKET HJEM: David de Gea har uttalt at han har hjemlengsel. Nå vil Real Madrid hente ham hjem.
ØNSKET HJEM: David de Gea har uttalt at han har hjemlengsel. Nå vil Real Madrid hente ham hjem.

Fotballryktene:
– Real Madrid vil hente hjem David de Gea

Og Arsenal skal ha bestemt seg for å kjøpe Edinson Cavani.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Landslagspause får være landslagspause. Det er klubbfotball og overgangsrykter som gjør fotballhverdagen interessant.

For hvordan vil spillertroppen til din klubb se ut når januar er over? Kjøper man seg gull eller selger man seg ut av medaljekampen?

David de Gea stengte buret helt og reddet Manchester United fra en ny smell mot Everton søndag. Men den spanske burvokteren har gått ut og fortalt at han var svært nær ved å dra hjem til Spania etter en sesong på Old Trafford. Nå vil Real Madrid prøve å trigge hjemlengselen til keeperen igjen. For Daily Express hevder at Carlo Ancelotti vil hente de Gea når Iker Casillas forsvinner.

Manchester Uniteds evige jakt på Kevin Strootman kan se ut til å bli forgjeves. Den nederlandske midtbanespilleren har steget kraftig i verdi i sitt skadefravær. Roma kjøpte ham for 150 millioner kroner i fjor sommer, men etter at korsbåndet røk i kneet hans, så har summen skutt i været. Nå sier Roma-eier James Pallotta sagt at 750 millioner kroner ikke er nok for å hente Strootman fra den evige by, skriver Daily Mirror.

Et annet rykte som nekter å dø er Arsenals angivelige ønske om å hente Edinson Cavani. Ifølge Metro driver klubben nå og samler sammen penger til et bud på over en halv milliard etter at Arsene Wenger i denne uken skal ha bestemt at klubben skal gå for uruguayaneren.

Og når The Gunners først er i den franske hovedstaden og prater med klubbledelsen i Paris Saint-Germain, så kan de prøve å få Yohan Cabaye med på kjøpet. Midtbanespilleren er lei av å sitte på benken på Parc de Princes, og forteller til L'Equipe at han savner England. Arsenal ønsket å hente 28-åringen da han forlot Newcastle for PSG.

Wenger fikk kritikk for ikke å hente inn en ny midtstopper i sommer. Nå kan det se ut til at han tar denne til etterretning og handler på nyåret. Daily Express mener å vite at Arsenal-sjefen vil innfri utkjøpsklausulen i kontrakten til Aymeric Laporte. Bayern München, Barcelona og Manchester United har også vist interesse for Athletic Bilbao-spilleren, som vil koste rundt 340 millioner kroner.

Belgiske Bjorn Engels er en annen som kan dukke opp på Emirates Stadium på nyåret. Om ikke på banen, så i hvert fall på tribunen. Brugge-forsvareren forteller til Walfoot at han har kjøpt medlemsskap i Arsenal for lettere å få tak i billetter til kamper. 20-åringen er ønsket av en rekke klubber i både Tyskland og England.

Naborival Tottenham må først og fremst konsentrere seg om å beholde spillerne sine. Younes Kaboul har vokst veldig etter at han fikk kapteinsbindet denne sesongen. Det gjør at større klubber viser interesse for ham. Men han sier selv ifølge TalkSPORT at det ikke er aktuelt å gå til verken Lazio eller Fiorentina i januar.

En som lenge har vært på ønskelisten til Spurs er den nederlandske spissen Klaas-Jan Huntelaar. 31-åringens kontrakt med Schalke 04 går ut til sommeren, og tyskerne tenker det er bedre å få litt for ham enn ingenting. Daily Express mener at Huntelaar vil bli lagt ut for salg for rundt 30 millioner kroner. Men Tottenham kan nok regne med at både Arsenal og Liverpool kan komme på banen.

Dani Alves har vært synonymt med høyreback i Barcelona de siste årene. Men den nye treneren Luis Enrique er ingen stor tilhenger av den brasilianske veteranen. Og med 31-åringen på utgående kontrakt, så kan det fort bli aktuelt å selge ham allerede i januar. Manchester United, Liverpool og Chelsea er alle interessert, men Daily Express mener at Chelseas stadig voksende brasilianske kontingent gjør dem til favoritter til å signere ham.

Fabio Borini viste sitt sanne jeg da han vraket et kontraktstilbud fra Queens Park Rangers for å bli værende i Liverpool - hvor han visste lønnsutbetalingene ville være mye høyere, selv om han ikke vil få spille. Nå forteller agenten hans til Daily Star at det heller ikke blir aktuelt å forlate Liverpool i januar.