Selena Gomez dropper Bieber og satser alt på filmkarrieren

Med en rolle i filmen «Rudderless» har Selena tankene på noe helt annet enn Justin Bieber.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tirsdag var det duket for festpremiere på filmen «Rudderless» i Los Angeles.

Popstjerne og skuespiller Selena Gomez spiller «Kate» i filmen, og på premieren var det tydelig at andre ting enn kjærlighetsdrama sto i fokus.

Selena Gomez på den røde løperen i Los Angeles med Felicity Hauffman og hennes ektemann William Macy. Foto: Scanpix.
Selena Gomez på den røde løperen i Los Angeles med Felicity Hauffman og hennes ektemann William Macy. Foto: Scanpix.

Av og på

Det er ikke enkelt å holde tritt med Hollywoods stjernepar Justin Bieber og Selena Gomez. Nylig ble de to sett sammen under Paris Fashion Week, men etter Justins omstridte date med supermodell og realitykjendis Kendall Jenner fikk pipa en annen låt.

Selena sluttet å følge Justin på Instagram, og tvitret en kryptisk melding til fansen.

– Noen ganger tror man at man ikke er bra nok. Men så innser jeg når jeg tror jeg er alene, at jeg har Gud, skrev hun. Dagen etter postet hun et bilde av seg selv i pappas armer i søk etter trøst.

– Pappa har ører som alltid lytter, skriver hun. 

Rødt på rødt

Selena ankom den røde løperen i en knallrød, sexy kjole fra Dior. 

– Det er min jobb som en offentlig person å gjøre denne filmen attraktiv for de yngre seerne, sier hun på den røde løperen.

– Jeg tror ærlig talt ikke mine fans ville hørt om denne filmen om jeg ikke hadde vært med, og de kommer til å elske den, sier hun.

– Fantastisk film

Selena er tydelig stolt over filmen hun er en del av, og onsdag la stjernen ut nok en beskjed på sosiale medier. 

– Jeg klarer ikke engang å uttrykke hvor fantastisk denne filmen er. Jeg er så stolt av å være en del av den. Foreldre, folk - denne er rørende! skriver hun under et bilde av seg selv, regissør William Macy, hans kone skuespiller Felicity Hauffman og Billy Crudup.

Wczytywanie

I genuinely feel cheesy sometimes promoting certain projects but this one.. I'm not in a whole lot of but I can't even begin to express how beautiful this movie is. And every single person in it. Parents, peeps -this one is absolutely touching. SO proud of Bill Macy! Check it out. #RUDDERLESS

Zobacz w Instagramie

– I likhet med Springbreakers er dette en film utenom det vanlige. Også musikken jeg lager nå er annerledes fra alt annet jeg har gjort tidligere. Jeg elsker det jeg gjør og jeg er annerledes enn alle andre i min sjanger. 

Nå har Selena lagt kjærlighetsproblemer og Justin Bieber på hylla nok en gang. Det er jobben hun sier at hun brenner for og elsker.

– Dette er mitt hjerte, det er min glede og det er min lidenskap. Jeg håper folk ser det, sier Gomez stolt om sin nyeste film.