Farmen-Sol tilgir Charlotte etter å ha blitt dolket i ryggen

Sol ble helt paff da hun innså at Charlotte hadde løyet for henne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det har vært en tøff uke på gården for deltaker Sol-Maya Otterstad (20).

Da venninnen Charlotte ble valgt til storbonde, trodde Sol-Maya at hun skulle bli en av hjelperne. Charlotte valgte Magnhild og Malin istedenfor, men lovet Sol-Maya at hun ikke hadde noe å frykte resten av uken og at hun sto trygg i valget om førstekjempe.

Når valget skal tas, snur Charlotte på flisa og utpeker Sol-Maya som førstekjempe. Sol-Maya legger ikke skjul på skuffelsen.

– Jeg er klar over at dette er et spill, og at jeg må i kamp. Det gleder jeg meg faktisk til. Men at Charlotte velger meg er helt uforventet. Hadde det vært en annen, hadde jeg reagert annerledes. At Charlotte skulle velge meg ut i kamp, det hadde jeg ikke sett, sier hun, tydelig preget etter sjokkbeskjeden.

Se klipp som ikke blir vist på TV i videovinduet over.

– Lurer på om hun er blind

Sol-Maya føler seg dolket i ryggen av venninnen, og reagerer sterkt på at hun ikke fikk muligheten til å forsvare seg. Det har nemlig kommet Charlotte for øret at Sol-Maya ville valgt Charlotte som andrekjempe om hun kom i en tvekamp, og det er denne påstanden som ligger til grunn for Charlottes valg.

– Jeg føler Charlotte er den samme Charlotte, men hun blir så sykt påvirket av det de andre sier. Jeg begynner å lure på om hun er helt blind. Hvis noen spiller spillet og prøver å få meg ut, så er hun absolutt den rette personen å gå til. Hun tar alt innover seg, og tror på det alle sier. Det er synd at hun gjør det.

Snur det andre kinnet til

Vennskapet mellom Charlotte og Sol-Maya får seg naturlig nok en knekk, og selv om jentene prøver å skvære opp så ligger det en dempet stemning over gården.

Men Sol-Maya håper at vennskapet kan bestå.

– Når sånne ting skjer er det best å bare snakke ut om det, og det føler jeg at Charlotte og jeg har gjort. Så får vi bare se hvordan det går videre. Jeg har ikke tenkt å snu ryggen til noen – det gidder jeg ikke.

«Farmen» ser du på TV 2 mandag og onsdag kl. 21.40, samt søndag kl. 20.00.