Farmen-Olav: – Sol kan irritere på seg gråstein

Stadig flere lar seg provosere av Sol inne på Farmen-gården. Se video! 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stadig flere av Farmen-deltakerne lar seg irritere over Sol-Maja Otterstad (20) som bare gjør det arbeidet hun selv foretrekker på gården. 

Vanskelig

Storbonde Charlotte Thøgersen (25) ønsker å gjøre store deler av ukesoppdraget før de begynner å ta opp potetene. Likevel blir Sol sittende å jobbe alene på potetåkeren  – til folks irritasjon. 

– Jeg tror at Sol noen ganger kanskje trenger å gå litt bort. Jeg vet at hun kanskje føler seg litt utenfor, men noen ganger kan det være litt vanskelig med henne fordi hun liker å gjøre de tingene hun selv vil. Og så vil hun ikke gjøre de andre tingene man egentlig må gjøre, sier Charlotte frustrert. 

Selv om hun i utgangspunktet liker Sol, kan hun ikke la være å korrigere henne.

– Hun er en god venn av meg, men som storbonde må jeg behandle alle likt, sier Charlotte.

– Uggen stemning

Olav Harald Ulstein (51) bestemmer seg for å gå bort og prate med Sol for å høre om det er noe i veien. 

– Det blir fort litt uggen stemning når ikke folk møter opp. Da lurer jeg på om du er sur, eller om det er noe som plager deg, eller om du ikke har det godt? spør han Sol, som avkrefter alle teorier. 

Olav Harald bekrefter at Sol ikke er den mest populære på Farmen for tiden. 

Deltakerne føler at Sol ikke gjør nok arbeid på Farmen. Foto: TV 2.
Deltakerne føler at Sol ikke gjør nok arbeid på Farmen. Foto: TV 2.

– Hun gjør ikke som storbonden sier, hun følger sine egne tanker. Hun kan irritere på seg gråstein, sier politiker og varaordføreren i Sykkylven.

Misforstått

Likevel tar Olav med i beregningen at Sol kanskje har gode grunner for å jobbe alene med det hun selv ønsker. 

– Jeg tror kanskje hun blir misforstått litt også. Kanskje hadde hun bestemt seg for at «jammen skal de få se at jeg kan plukke potet til siste potet». Så man skal være forsiktig, tilføyer han.

Tilsnakk

Tidligere i Farmen fikk Frank Aniksdal (44) tyn av Stine Sørum (30) fordi han sluntret unna. Likevel er han kjapp ute med å konfrontere Sol for arbeidsinnsatsen.

– Jeg går bort og sier til henne at hvis hun ikke kommer nå, så blir hun utvalgt – enkelt og greit, tordner Frank. 

– Helt bak mål

Også Magnhild Vik (42) irriterer seg over at Sol bare gjør det hun synes er artig. 

– Hun melder seg aldri til noen oppdrag når vi sitter rundt bordet. Så skal hun ha kjøkkentjeneste og da er det ikke bare å gå når man vil. Når hun er lei av det, så går hun til neste, det synes jeg er helt bak mål, tilføyer hun. 

Storbonden ønsker at gjengen skal prioritere båten og hogge ved. Å ta opp poteter ønsker storbonden at de skal gjøre til slutt. Magnhild synes det er synd at Sol bare velger oppgavene hun selv vil.

– Sol gjemmer seg bort og det irriterer folk. Jeg føler at hun gjør akkurat det hun selv finner for godt når hun vil, sier hun. 

Se Farmen i kveld, på TV 2 kl. 21.45!