NEKTER Å VÆRE DOMMER: Artisten har fått tilbudet to ganger, men vil ikke være dommer for X Factor. Foto: Stella Pictures.
NEKTER Å VÆRE DOMMER: Artisten har fått tilbudet to ganger, men vil ikke være dommer for X Factor. Foto: Stella Pictures.

Musikkstjerne avslo X Factor-jobb:  – Simon Cowell er en mobber

Artist Jessie J (26) avslår dommerjobb i X Factor, og beskylder programmet for mobbing.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

«Bang Bang»-stjernen Jessie J er kjent for sine sterke meninger. I et intervju med The Sun, forteller artisten at hun har avslått et samarbeid med musikkonkurransen X Factor flere ganger.

Dårlig behandling

– Simon Cowell har tilbudt meg jobb i X Factor to ganger. Showet har vært en stor suksess som har resultert i mange fantastiske artister, men jeg takler ikke måten folk blir behandlet på, sier hun i intervjuet.

– Jeg kan ikke sitte og se på at folk blir behandlet sånn på TV for underholdningens skyld, og det har jeg sagt rett til Simon, fortsetter artisten som ikke holder noe tilbake.

Tidligere erfaring

Hun har tidligere vært mentor i The Voice, men fikk en uheldig opplevelse med deltakelsen, da platesalget hennes stupte i etterkant av programmet.

– Den største forskjellen med å være dommer i The Voice er at vi gjør det selv – vi er også artister. Jeg vet ikke hvordan jeg ville sett på å få råd fra en som ikke har vært gjennom det samme som meg selv, sier hun til The Sun.

Og Jessie J lot Simon Cowell få høre hva hun mente.

– Jeg sa: Jeg setter pris på deg som businessmann, men jeg er ikke en mobber – og X Factor er mobbing.