Watford-sjefen ferdig i klubben etter åtte dager

Championship-klubben har nå ansatt sin fjerde hovedtrener på 37 dager.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Åtte dager etter at Billy McKinlay tok over sjefsstolen i Watford er han ferdig i klubben. Samtidig er det klart at serberen Slavisa Jokanovic erstatter ham.

Han blir dermed klubbens fjerde manager på bare 37 dager!

Se Premier Leaks om Watfords nye sjef over!

Italienske Giuesppe Sannino startet sesongen som Watford-manager, men 31. august var han ferdig i klubben. Sannino og spillergruppen kom ikke overens, og han ble erstattet av Oscar Garcia.

29. september var han imidlertid ferdig i klubben. Han trakk seg fra jobben etter å ha blitt innlagt på sykehus med brystsmerter, og erstattet med Billy McKinlay.

Ny Fulham-sjef?
To kamper, én seier og én uavgjort, ble fasit for McKinlay, før han altså var ferdig i klubben etter bare åtte dager.

Nå er McKinlay storfavoritt til å bli ny Fulham-manager. Han tilbrakte ni år på Craven Cottage, som assistentmanager for Lawrie Sanchez, Roy Hodgson og Martin Jol.

TIDLIGERE CHELSEA-SPILLER: Slavisa Jokanovic, her i duell med Newcastles Laurent Robert, skal nå lede Watford fra sidelinjen.
TIDLIGERE CHELSEA-SPILLER: Slavisa Jokanovic, her i duell med Newcastles Laurent Robert, skal nå lede Watford fra sidelinjen.

Dette er Watfords nye manager

Watford-skal på sin side ledes av Jokanovic, som i 2007/08 og 2008/09 ledet Partizan Beograd til seier i både den serbiske ligaen og cupen to sesonger på råd.

I 2012 ledet han Muangthong United til tittelen i Thailands Premier League, før han sommeren 2013 overtok som manager for Levski Sofia.

Der fikk han sparken i oktober, etter å ha levert svake resultater. Mot slutten av forrige sesong overtok han ledelsen i spanske Hércules, men kunne ikke hindra at klubben rykket ned fra nest høyeste nivå i spanske fotball.