INNRØMMER MISBRUK: Skuespiller Stephen Collins. Her ankommer han Family Television Awards i Beverly Hills i 2006. (AP Photo/Matt Sayles)
INNRØMMER MISBRUK: Skuespiller Stephen Collins. Her ankommer han Family Television Awards i Beverly Hills i 2006. (AP Photo/Matt Sayles)

 «7th Heaven»-skuespiller skal ha innrømmet misbruk av barn

Kona skal ha fanget skuespillerens tilståelse på opptak.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Stephen Collins (67), som spiller pastor og pappa i den populære tv-serien «7th Heaven», innrømmer til sin fraskilte kone at han har forgrepet seg på barn, skriver TMZ.

Ekskona tok opp tilståelsen på opptak, som TMZ nå har publisert. 

Opptaket har også havnet hos politiet i New York, som har starte etterforskning som involverer misbruk av flere barn.

Tok opp i hemmelighet

Tilståelsen kommer midt oppi en vanskelig skilsmisseperiode med skuespilleren Faye Grant (57). I 2012 innrømmet han til henne at han hadde misbrukt og blottet seg for flere mindreårige barn over en årrekke tilbake i tid.

Collins og Grant dro til en psykolog der hun pepret han med spørsmål om overgrepene. Han svarte spesifikt på spørsmålene, og visste ikke at Grant tok opp hele samtalen.

Blant annet innrømmer han å ha misbrukt ei 11 år gammel jente i New York. Hun var en slektning av hans første kone.

– Det var et øyeblikk der jeg puttet hånden hennes på min penis, forteller han.

Minst tre misbrukte jenter

Han innrømmer også å ha blottet seg for ei jente ved flere anledninger da hun var 11, 12 og 13 år gammel, og under samtalen kommer det opp stadig flere unge jenter, som Collins har problemer med å skille fra hverandre.

Politiet sier til TMZ at det er snakk om minst tre misbrukte jenter. En av jentene skal ha anmeldt misbruket i 2012, flere tiår etter at hendelsen skjedde. Politiet sier de nå vil gjenoppta saken.

Collins har spilt i en rekke tv-serier og filmer. I 1996 - 2007 hadde han rolle som pastor og pappa i «7th Heaven», og han har en sentral rolle i den nye tv-serien «Revolution».