NB: Videoen kan virke støtende

Her blir Trond Espen Seim tatt på senga av Dritseint-Edel

Det går vilt for seg i kveldens episode av «Dritseint med Edel».

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Henriette Steenstrup (40) vet å sjokkere, og nettopp dette gjør hun i kveldens episode av «Dritseint med Edel». Hun spiller inn en trailer til sin egen versjon av «Fifty Shades of Grey», og med seg på laget har hun skuespiller Trond Espen Seim.

Heftig omgang

Vi ble først kjent med Edel Hammersmark Gjervan gjennom TV 2s humortalkshow «Torsdag kveld fra Nydalen». Nå har Steenstrups karakter sitt helt eget talkshow – den ene episoden grovere enn den andre.

I filmtraileren ser vi Edel i heftig omgang med Mr.Grey i en hotellseng. Den anerkjente skuespilleren Trond Espen Seim spiller den mannlige hovedrollen. Edel selv synes ikke scenene er drøye i det hele tatt.

Det handler om feminisme

– Drøyt? Tanken er overhodet at det ikke skal være drøyere, men mer virkelighetsnært. Jeg skal sette agenda, ikke være drøy for drøyhetens skyld. De som eventuelt oppfatter det som for drøyt må gå en runde med seg sjæl og egne holdninger rundt temaet, sier Edel til TV 2.

Hvordan var det å spille inn en slik scene med Trond Espen Seim?

– Joda, det var en grei erfaring det, men jeg vil gjerne presisere at dette ikke handler om meg og mitt, men om feminisme, påpeker hun.

Seim er best kjent for sin rolle som Varg Veum i filmserien om etterforskeren ved samme navn.