FÅR KJÆRLIGHETSBREV: Daniel Godø (22) har fått mange rosende meldinger etter at han fortalte at han var homofil på farmen.
FÅR KJÆRLIGHETSBREV: Daniel Godø (22) har fått mange rosende meldinger etter at han fortalte at han var homofil på farmen.

Daniel blir rent ned av beundrere etter å ha stått fram som homofil på Farmen

– Nå blir det date! sier Daniel Godø (22). Kjærlighetsbrevene kommer fra hele verden.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

– Det har vært utrolig hyggelig. Jeg har fått så mange gladmeldinger. Det kunne ikke blitt bedre, sier Daniel Godø (22) til TV 2. 

I søndagens episode av «Farmen» fortalte han for første gang omverdenen at han er homofil. Reaksjonen han har fått etter det, er ulikt alt han hadde våget å håpe på. 

– Jeg har ikke fått noen negative tilbakemeldinger i det hele tatt. Derimot har jeg fått enormt mange hyggelige henvendelser, og meldingene kommer helt fra blant annet Australia, Russland og England, forteller 22-åringen.

Skal på date

Søndag ble han andre deltaker til å ryke fra «Farmen». Deretter laget han en video-kontaktannonse og ba alle interesserte ta kontakt.

– Jeg har fått mange personlige og hyggelige svar på den, forteller Daniel.

– Så nå skal du ut på date?

– Å ja, du kan være rimelig sikker på at det blir date nå, sier Daniel.

– Hater båsen 

Daniel forteller at de utrolig støttende tilbakemeldingene viser at han selv er hans verste og eneste fiende. Selv om den nærmeste familien har visst det i flere år og støtter han, var det vanskelig for han å fortelle vennene sine at han er homofil.

– Jeg synes det er så merkelig. Jeg hater det ordet, og den båsen. Hjemme så er alle vennene mine kristne, det passer seg liksom ikke. Greia er at jeg fortsatt er forvirret, det er veldig vanskelig, sier Daniel litt brydd i programmet.

Etter at han røk ut av «Farmen» samlet han vennene sine og fortalte dem hvor skapet sto.

– Det tok noen dager for dem å forstå det, og noen ble veldig overrasket. Heldigvis har jeg bare fått positive reaksjoner, forteller han.