HETSET: Tone Damli (26) fikk gjennomgå på Vålerenga-klanens hjemmeside i helgen. Innlegget var i forbindelse med Vålerengas kamp mot Sogndal på søndag. Her er Damli tilstede på Sogndal stadion 2013.
Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix.
HETSET: Tone Damli (26) fikk gjennomgå på Vålerenga-klanens hjemmeside i helgen. Innlegget var i forbindelse med Vålerengas kamp mot Sogndal på søndag. Her er Damli tilstede på Sogndal stadion 2013. Foto: Alf Vidar Snæland / NTB scanpix.

Tone Damli sex-trakassert av Vålerenga-fansen

Redaktøren for klanen.no legger seg flat etter det grove innlegget.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nettstedet Klanen.no publiserte søndag et svært grovt innlegg om Tone Damli (26). Nå går redaktøren ut og ber om unnskyldning for denne artikkelen av svært støtende karrakter.

Fjernet innlegget

Dette grove innlegget ble i ettermiddag fjernet fra hjemmesiden til klanen etter ønske fra skribenten selv.

– Dette er en liten side for klanens medlemmer. Vi leker og tøyser mye på denne siden, men denne gangen ble det litt for mye.

Takhøyden på Klanen.no skal være stor, men dette blir litt kleint, sier redaktør Espen Bjørneseth til TV 2.

GROVT: Kampen mellom Vålerenga  og Sogndal på Ullevaal Stadion på søndag, var anledningen for det grove innlegget på Klanens hjemmeside. 
Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix
GROVT: Kampen mellom Vålerenga og Sogndal på Ullevaal Stadion på søndag, var anledningen for det grove innlegget på Klanens hjemmeside. Foto: Håkon Mosvold Larsen / NTB scanpix

Ny redaktør

Espen Bjørneseth er ny redaktør for Klanen og mener at det må være lov å prøve og feile litt. Men i denne saken legger han seg flat.

BRYR SEG IKKE: David Eriksen og Tone Damli Aaberge har valgt å ikke bry seg om det grove innlegget på Klanens hjemmesider.  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix
BRYR SEG IKKE: David Eriksen og Tone Damli Aaberge har valgt å ikke bry seg om det grove innlegget på Klanens hjemmesider.  Foto: Heiko Junge / NTB scanpix

– Det burde ikke vært lagt ut. Vi er et lite nettsted og det er hyggelig med oppmerksomhet. Jeg tok ut saken i går, men ble gjort oppmerksom på av skribenten selv, at det ikke var fjernet i dag.  Vi ber om unnskyldning til Tone, avslutter Bjørneseth til TV 2.

Tone Damlis manager, David Eriksen vil foreløpig ikke kommentere saken ovenfor TV 2, og innlegget som ble publisert på Klanen.no.

Klanen beklager

Klanen.no la ut et innlegg mandag kveld, hvor de beklager Tone-hetsen. Under bildet av en hvit hundevalp forteller skribenten at han angrer.

– La det være klinkende klart, jeg gikk for langt i innlegget før kampen mot Sogndal. Hva som ble sagt og påstått var et simpelt angrep på enkeltpersoner for en billig tvist i forsøket på å være litt morsom. Unnskyld Tone, hennes mann og deres datter, samt Aksel Hennie. Og unnskyld til Sogndal, skriver forfatteren av innlegget.