BABYGÅTE: Ashton Kutcher lot fans og kjendispresse spekulere i hvilken av disse åtte babyene som er han og Mila Kunis sin nyfødte datter. Foto: aplus.com
BABYGÅTE: Ashton Kutcher lot fans og kjendispresse spekulere i hvilken av disse åtte babyene som er han og Mila Kunis sin nyfødte datter. Foto: aplus.com

Dette er babyen til Ashton Kutcher og Mila Kunis

Stjerneparet avslører hvilken av de åtte babyene som er deres førstefødte.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I starten av oktober ble stjerneparet Mila Kunis (30) og Ashton Kutcher (36) foreldre til ei lita jente

I forrige uke avslørte pappa Ashton Kutcher navnet til den lille datteren på sin Facebookside, sammen med en gåte til leserne – nemlig bilder av åtte forskjellige babyer.

– Mila og jeg ønsker Wyatt Isabelle Kutcher velkommen til verden. Måtte livet ditt bli fylt med undring, kjærlighet, latter, god helse, lykke, nysgjerrighet og privatliv, skrev han på bloggen A+.

Skapte babyspekulasjoner

– Kan du gjette hvilket barn som er vårt, eller spiller det egentlig noen rolle? Alle babyer er søte, fortsetter han.

Gåten har skapt spekulasjoner i kjendispressen. Lamaen og hundevofsen ble raskt utelukket, men ut ifra hvordan tepper og tøy som finnes på sykehusene, kom TMZ raskt fram til hvilken baby som ble født ved Cedars-Sinai medisinske senter, der Mila Kunis fødte.

Bekrefter hvilken baby som er riktig

Og ganske riktig, søndag røper Mila Kunis, med teksten «My little one», hvilken av de åtte sjarmtrollene som er deres, på sin Instagramprofil:

Mila Kunis og Ashton Kutcher har vært kjærester siden 2012, men kjent hverandre i en årrekke etter å ha spilt sammen i TV-serien «That 70's Show».