ØNSKET MANN: Både Real Madrid og Paris Saint-Germain vil ha Raheem Sterling. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS
ØNSKET MANN: Både Real Madrid og Paris Saint-Germain vil ha Raheem Sterling. Foto: AFP PHOTO / PAUL ELLIS

PSG vil gi Real Madrid kamp om Sterling

Og Manchester United vurderer bud på Barcelona-stjerne.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Nå er det bare 86 dager igjen å rive av kalenderen før overgangsvinduet igjen er åpent.

Noen lag er kommet lenger i planleggingen enn andre.

I Liverpool er man nå desperate etter å få Raheem Sterling til å signere en ny kontrakt. For unggutten er avspist med smuler i sin gjeldende kontrakt på Anfield. Bare 300 000 kroner i uken må 19-åringen klare seg på. Og med snart bare to år igjen av kontrakten, kan han kjøpe seg fri for en sum som ikke er i nærheten av markedsverdien hans. Real Madrid har lenge vist interesse, men nå er også Paris Saint-Germain kommet på banen. Manager Brendan Rodgers hevder overfor Daily Mail at han er helt rolig og regner med at Sterling blir værende i Liverpool.

En som ikke virker å stå like høyt i kurs hos Liverpool-manageren er Mario Balotelli. Etter en standard Balotelli-opptreden mot Basel i Champions League, hvor målet virket å ikke bli svett, så ble italieneren benket i helgens kamp mot West Bromwich Albion. Nå skal «Super-Mario» ha fått beskjed om å ta seg sammen og ofre seg for fellesskapet eller å pakke flyttelasset sitt igjen i januar, skriver Daily Mirror.

Men Rodgers har allerede sett seg ut erstatteren. For Keita Balde Diao er lei av å sitte på benken i Lazio. Rodgers prøvde å hente den hurtige kantspilleren i sommer, men lyktes ikke da. Nå kan det se ut til at han gjør et nytt forsøk i januar, melder Daily Mirror. Men Arsenal skal også følge med utviklingen i Lazio.

Arsene Wenger nektet å innrømme offentlig at The Gunners var et nummer for liten mot Chelsea, men i sitt eget hode har han nok innsett at noe må gjøres dersom Arsenal skal få slutt på sin dårlige statistikk mot topplagene. Og første grep ser ut til å være å hente inn Sami Khedira. Ifølge Daily Star skal midtbanespilleren være desperat eetter å komme seg til klubben i januar. Tyskeren skal ha fått beskjed av Real Madrid om at det er uaktuelt å la ham gå kontrakten ut. Dermed blir han solgt på nyåret.

Wenger skal også ha sendt speiderne sine til Tyskland for å finsikte Julian Draxler igjen. Schalke 04 satte en stopper for en overgang i januar i år. Og 21-åringen la ikke skjul på at han gjerne ville spille for Arsenal. Nå kan et nytt fremstøt komme fra The Gunners, skriver Daily Mirror.

Daily Express hevder at Arsenal fortsatt er interessert i Portos Jackson Martinez. Wenger vil ha OIivier Giroud tilbake på banen i januar og ha Danny Welbeck på plass. Men avisen mener franskmannen likevel vil ha colombianeren til å gi kamp om spissplassen. Naboen i Nord-London Tottenham er også veldig interessert i Martinez. Og med tanke på at klubben ikke har noen spisser som scorer mål i Premier League, så vil en tro at Spurs vil gå enda tøffere inn for 28-åringen.

Tottenham-manager Mauricio Pochettino lot seg imponere av Andy Najar under VM. 21-åringen styrte midtbanen til Honduras, og nå vil Pochettino sende noen speidere bort i gaten når Anderlecht skal møte Arsenal i Champions League. Najar er ikke helt ukjent med klubben ettersom han var på prøve spill på White Hart Lane som tenåring, men ble da ikke sett på som en spiller med potensial til å bli god nok for Spurs, skriver Daily Star.

Sterling er ikke den eneste Premier League-stjernen på ønskelisten til Paris Saint-Germain. Det er ingen hemmelighet at Yaya Toure er glad i penger. Og oljesjeikene fra Qatar har så mange av dem at de kan gi ivorianeren en gyllen pensjon dersom han tar turen til den franske hovedstaden i januar. Daily Mail skriver at det er personer i Manchester City som tror Toure allerede har hodet sitt i PSG, og som derfor ønsker at klubben kvitter seg med ham i januar mens de fortsatt kan få gode penger for ham.

Etter Manchester Uniteds overbevisende seier over Everton søndag, der David de Gea kunne telle på en hånd de gangene han måtte redde hundreprosentssjanser fra The Toffees, så er det ingen grunn til å forsterke stallen. Nå er hovedprioritet å få forlenget kontraktene med de mest sentrale spillerne. Derfor kommer det nok ikke som noen bombe at klubben nå ønsker å få Michael Carrick til å skrive under for to nye år, melder Daily Express.

Men det er en posisjon manager Louis van Gaal ikke er helt fornøyd med, og det er venstrebacken. 300-milionersmannen Luke Shaw viste mot Everton at det nok er noen år til han holder nivået og med stoppermangel, så blir det ikke rom for å bruke Marcos Rojo i den posisjonen. Nå melder Daily Express at van Gaal vil prøve å overbevise Barcelona om at det beste både for dem og Jordi Alba er at venstrebacken får dra til Manchester United. Dersom han klarer å overbevise katalanerne om å gi slipp på Alba, så vil Manchester City gi byrivalen kamp om