– Stort for fansen å se Manchester United i topp-fire igjen

... men Trevor Morley minner om at 17.-plasserte Everton ville vært foran Louis van Gaals mannskap med seier søndag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Manchester United-Everton 2-1

Manchester United er tilbake blant de fire øverste lagene i Premier League etter helgens runde, ettersom 2-1-seieren over Everton søndag løftet dem til 4. plass.

Elleve poeng på sju kamper er altså nok til å ligge blant de fire øverste, mens Everton står med seks poeng og ligger på 17. plass i en ekstremt tett liga.

– Hvis Everton hadde vunnet hadde de vært foran Manchester United. Det er stort for United-fansen å se dem i topp-fire igjen, men de var ikke sikre. De er langt unna sitt beste, sa tidligere Premier League-spiss Trevor Morley i studio søndag kveld.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Morley påpekte at de røde djevlene nok en gang så sterke ut i starten, for så å slippe motstanderen mer og mer inn igjen i kampen. Søndag kunne de takke sin strålende keeper David de Gea for de tre poengene.

– Vi har sett det uke etter uke der de har kommet seg i ledelsen, startet bra den første halvtimen og sett ut som om de kommer til å vinne kampen enkelt. Så har alt falt sammen, de blir nervøse og de var avhengige av keeperen sin i dag, sa eks-storscoreren.

Skryt til McNair
En annen som fikk skryt var den 19 år gamle midtstopperen Patrick McNair.

– Han var briljant. Vi har ikke nevnt ham nok. Spesielt mot store Romelu Lukaku. Han kontrollerte ham, og satte ikke beina feil en eneste gang. Det var supert, sa Morley.

Ettersom de ble tap for Roberto Martínez' Everton-lag står de altså med seks poeng og ligger på 17. plass. Seier ville ført dem opp på 10., og Morley tror de vil klatre.

– Everton har vunnet en av sju kamper. Det er forferdelig, men de vil komme høyere på tabellen. De har den kvaliteten og vil komme mye høyere enn det der, sa han.

Se sammendrag av kampen i ett av videovinduene nederst!