– Selvsagt synd at Solskjær måtte dra, men vi må videre

Mats Møller Dæhli er innstilt på å fortsette Cardiff-karrieren som før – selv uten trener Ole Gunnar Solskjær.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er gått ti måneder siden Ole Gunnar Solskjær hentet Mats Møller Dæhli til Cardiff og lot unggutten prøve seg i Premier League.

Men mye har endret seg siden den gang.

– Selvsagt synd
Nå spiller Cardiff i Championship, og Solskjær ble forrige måned enig med den walisiske klubben om å gi seg i jobben etter en rekke svake resultater.

– De siste ukene har ikke vært optimale. Det er heller ikke optimalt at det ikke er kommet en ny manager på plass. Men de som er kommet inn er også flinke. Jeg synes selvsagt det er synd at Ole måtte dra, men slik er fotballen. Vi må bare gå videre, sier Møller Dæhli.

Ikke mange timene etter at Solskjærs avgang ble bekreftet la Dæhli ut et bilde av av han selv sammen med Solskjær hvor han gjorde det klart at han ikke ville vært den spilleren han er i dag uten kristiansunderens hjelp. 

– Ja, han har vært veldig viktig for meg, innrømmer Dæhli.

– Har ikke endret fremtidsplaner
Til tross for at Solskjær nå har forsvunnet fra klubben, er 19-åringen klar på at hans egen innstilling ikke er endret.

– Det er ikke noe som forandret seg i måten jeg har fokus, trener og jobber på. Men det er nye trenere og et nytt støtteapprat, så det er mye nytt for tiden, innrømmer han.

– Har dine tanker rundt fremtiden forandret seg etter at Solskjær dro?

– Jeg har kontrakt med Cardiff i halvannet år til. Det er det eneste jeg kan forholde meg til. Så jeg må bare jobbe på og imponere de nye trenerne, sier han.