IKKE GLEMT: Arturo Vidal (t.v), her sammen med Gianluigi Buffon, er fortsatt aktuell for Manchester United.
IKKE GLEMT: Arturo Vidal (t.v), her sammen med Gianluigi Buffon, er fortsatt aktuell for Manchester United.

Fotballryktene: – United vil bruke nesten én milliard i januar

Manchester United skal gjøre avtalen med Falcao permanent og hente Vidal fra Juventus, mens Khedira er så godt som klar for Arsenal. Her er dagens rykter!

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi teller ned til overgangsvinduet skal åpne igjen, og fotballklubbene igjen blir grepet av panikk fordi de har så dårlig tid på å finne seg forsterkninger.

Kommer ditt lag til å hente inn noe i januar? Eller skal du sitte skuffet igjen 1. februar og innse at det laget har nå, er det man skal klare seg med ut sesongen?

Ryktene rundt Dani Alves har svirret en stund, og både Liverpool og Manchester United skal ha vært interessert i å hente 31-åringen til England når kontrakten hans med Barcelona utløper neste sommer. Ifølge Mirror viser det seg nå at backen helst ønsker å spille for Manchester City, og dermed kan det bli en artig dragkamp mellom de tre storklubbene om å sikre seg brasilianerens underskrift.

Louis van Gaal og Manchester United har fått en dårlig start på årets sesong, og dermed er den karismatiske hollenderen stadig på jakt etter nye og bedre spillere. Det første som skal avklares er ifølge Daily Star Radamel Falcaos situasjon. Skal vi tro den engelske avisen, vil United prøve å sikre seg en permanent avtale med den utlånte Monaco-spissen i løpet av januar. Også Juventus' Arturo Vidal kan bli å se på Old Trafford utpå nyåret. Den samlede summen for de to stjernene skal ligge på nesten én milliard.

En annen som kan være på vei til den røde delen av Manchester er Fiorentinas kantspiller Juan Cuadrado. Daily Star skriver at colombianeren skal være misfornøyd med den italienske klubbens nye kontraktsforslag, noe United-sjef van Gaal skal ha bitt seg merke i.

Vi flytter oss sørover til London og nærmer bestemt til Emirates. Real Madrids tyske midtbanespiller Sami Khedira er ifølge Metro så godt som klar for Arsenal. 27-åringen skal ha blitt enig med Arsenal om de personlige betingelsene og dermed gjenstår det bare for Arséne Wenger og co å bli i enige med den spanske hovedstadsklubben om en passende overgangssum.

To andre herremenn som kan være aktuell for å seile inn under Wengers vinger er Marseilles' goalgetter Andre Pierre Gignac og Juventus' Sebastian Giovinco. Ifølge Sunday Express vil Wenger prøve å hente i hvert fall én av de to angriperne til London i januar. Begge spillernes kontrakter utløper neste sommer.

Hvis Liverpools forsøk på å hente kontraktsløse Victor Valdés til klubben kollapser, skal Real Madrids Iker Casillas være nestemann på listen. Det skriver Sunday Express.

Southampton gjør det de kan for å holde på Morgan Schneiderlin. Tottenham og flere andre klubber er ute eter å sikre seg den franske midtbanespilleren, men nå vil altså Southampton tilby 24-åringen en forbedret avtale for å få ham til å bli værende på St. Marys.