NÆRKAMP: Chelseas Oscar og Arsenals Alex Oxlande-Chamberlain kjemper om ballen. Da vant Chelsea 6-0. (AFP PHOTO / GLYN KIRK)
NÆRKAMP: Chelseas Oscar og Arsenals Alex Oxlande-Chamberlain kjemper om ballen. Da vant Chelsea 6-0. (AFP PHOTO / GLYN KIRK)

Rekdal tipper Chelsea slår Arsenal

Håndplukket en høyoddser med seier til Chelsea, West Ham og Brann.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

CHELSEA - ARSENAL (PREMIER LEAGUE) H: 1,60 U: 3,50 B: 4,85
Sist gang disse lagene møttes på Stamford Bridge jublierte Arsene Wenger med sin kamp nummer 1000 for Arsenal - da tapte de 0-6. Nå feirer han 18 år i klubben. Chelsea vant 1-0 borte over Sporting Lisboa på tirsdag og ser knallsolide ut der de topper Premier League med 16 poeng på seks kamper. De er i ferd med å skape en luke til de aller fleste allerede før serien har satt seg. Arsenal vant 4-1 over Galatasaray på onsdag og hadde således en god runde i mesterligaen, men forsvaret til tyrkerne var svakt. Chelsea har kun en halvskadet Diego Costa og Loic Remy tilgjengelige på spissplass, mens Arsenal mangler Arteta og Ramsey på midtbanen. Nacho Monreal og Jack Wilshere kan spille en rolle her etter å ha vært skadet. Arsenals statistikk i bortekamper mot andre topplag er elendig, og den blir nok verre her.

WEST HAM - QPR (PREMIER LEAGUE) H: 1,80 U: 3,30 B: 3,95
Ingen av disse lagene har vært i stormform så langt, selv om West Hams 3-0 seier over Liverpool forrige hjemmekamp var en fjær i hatten. Sist tapte de 1-2 for Manchester United borte. The Hammers mangler Guy Demel grunnet skade, han er viktig. Matt Jarvis kan sesongdebutere etter friskmelding. QPR tapte 1-2 for høytflyvende Southampton sist og har bare tatt fire poeng på de første seks seriekampene. Her får de tilbake Sandro fra skade, mens Joey Barton og Jordon Mutch må testes før kampen. West Ham kan ta sin andre hjemmeseier på rad.

BRANN - START (TIPPELIGAEN) H: 1,70 U: 3,55 B: 4,15
Brann er veldig uforutsigbare. Veien mellom himmel og helvete er alltid kort i Bergen, men i høst har det vært ekstremt. Brann har ikke hatt samme resultat i to kamper på rad siden de tapte to på rappen i juli/august. De fikk så hatten passet i Skien med 0-4 for Odd sist, da scoret Brann to selvmål. Start har nå tre seire på de fire siste kampene, men motstanderne har vært Sogndal, Viking og Sarpsborg. Brann ligger under nedrykksstreken før runden, men dersom de får til en hjemmekamp slik de hadde mot Rosenborg (3-1) nylig, så vinner de igjen.