BLIR ANMELDT: Charlie Sheen forstår ikke hvorfor den kvinnelige tannlegen anmelder han, og mener det hele er oppspinn. Foto: Scanpix.
BLIR ANMELDT: Charlie Sheen forstår ikke hvorfor den kvinnelige tannlegen anmelder han, og mener det hele er oppspinn. Foto: Scanpix.

Charlie Sheen blir saksøkt for seksuell trakassering

TV-stjernen trakk kniven hos tannlegen, nå blir han saksøkt. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Forrige uke skal Charlie Sheen ha hoppet ut av tannlegestolen og trukket kniven mot tannlegen sin.

Kilder forteller til TMZ at Sheen besøkte tannlegekontoret i Los Angeles for å operere vekk betent vev fra tannkjøttet. Han satt rolig i stolen helt til kirurgen trakk en maske over fjeset hans. Da klikket det for skuespilleren, ifølge kirurgen Margarita Palestino.

– Grep tak i brystet

Palestino hevder i politianmeldelsen at Charlie Sheen hoppet ut av stolen, trakk masken vekk fra ansiktet og grep tak i brystet hennes.

Deretter skal han ha ropt skjellsord da hun satte på han masken med lystgass. 

– Jeg skal f**n meg drepe deg! skal han ha ropt ifølge anmeldelsen.

– Angrep med kniv

Palestino prøvde igjen å sette på han masken, men denne gangen svarte han ved å gripe tak i hennes venstre bryst. Han tok tak i klærne hennes, og prøvde å trekke ned BH-en.

Kirurgen forteller at hun løp ut av rommet, hvorpå Sheens livvakt kom inn. Sheens personlige tannlege var også tilstede, og fortalte i ettertid at skuespilleren hadde angrepet ham med kniv. Tannlegen kom fra det hele uten skader, men fortalte til politiet at Sheen var ruset på kokain.

– Latterlig påstand

Charlie Sheen benekter hendelsen, og sier at han ikke var ruset. Charlies advokat, Marty Singer, sier til TMZ at det hele er oppspinn.

– Dette er en latterlig påstand av en som ser muligheten for sine 15 minutter i rampelyset, sier han.