KATTEMODELL: Nå har katten Olivia blitt modell for skomerket Keds. Foto: Keds, Stella Pictures.
KATTEMODELL: Nå har katten Olivia blitt modell for skomerket Keds. Foto: Keds, Stella Pictures.

Taylor Swifts pusekatt har blitt kjendis

Nå tråkker katten Olivia i matmors fotspor.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er store sko å fylle, men Taylor Swifts (24) katt gjør det godt. Popstjernen Taylor Swift er frontfigur for skomerket Keds, og har fungert som modell for merket. Nå har katten Olivia overtatt rollen som skomodell.

Oppkalt etter TV-stjerner

Taylor elsker katter, og ble «mamma» til katten Meredith i 2011. Hun er oppkalt etter hovedpersonen i «Grey's Anatomy», Meredith Grey. Også det nyeste tilskuddet til Swift-familien er oppkalt etter en kjent karakter.

Laster inn

Meet Olivia Benson.

Vis på Instagram

«Møt Olivia Benson», skrev Taylor under bildet av seg og den skjønne kattungen i juni. Hun er oppkalt etter Mariska Hargitays karakter fra «Law & Order: S.V.U.».

Kattediva

Nå spørs det om storesøster Meredith blir sjalu, for den snøhvite Scottish Fold-katten Olivia har fått enorm oppmerksomhet i media den siste tiden.

Taylor Swift har designet de nye Keds-skoene i samarbeid med skotøygiganten, og skoene gis ut i forbindelse med utgivelsen av Taylors neste plate 1989. Olivias grå øyne matcher kattemotivet på skoene. Og skal vi tro Instagrambildene hennes, har Olivia blitt en liten diva etter modelldebuten.

Laster inn

And now, after a long week, I'm about to be all.......

Vis på Instagram