Gyda om Agnete: – Du er så heit!

Dommerne mente at Agnete Kristin Johnsen leverte en nærmest perfekt samba . Se alle videoene fra kveldens «Skal vi danse» her.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Denne lørdagen blir det latinske rytmer i «Skal vi danse», når parene skal danse jive, rumba, samba og cha cha cha. Kjendisene skal også ha et solo-parti i sin dans, hvor de må klare seg selv på dansegulvet. 

Etter at seerne og dommerne har sagt sin mening, må det femte paret forlate konkurransen.

Forrige lørdag var det blogger Caroline Berg Eriksen som ble stemt ut. Tidligere har klesdesigner Fam Irvoll, skuespiller Kine Hellebust og barne-tv-programleder Kash King også forlatt konkurransen. 

Vikarprogramleder og gjestedommer

I går ble det klart at Didrik Solli-Tangen ikke kan lede denne ukens program, da han må hasteopereres for blindtarmbetennelse

Guri Solberg stiller derfor på kort varsel som erstatter, og hun skal i kveld lede programmet sammen med Katrine Moholt. 

Trine Dehli Cleve, Gyda Bloch Thorsen og Toni Ferraz dømmer årets dansekjendiser. I kveld er i tillegg Mona Grudt gjestedommer.

Grudt deltok selv i dansekonkurransen i 2007, og da kom hun på andreplass, etter Tshawe Baqwa. Året etter deltok hun i superfinalen av «Skal vi danse», og da gikk hun helt til topps.

Følg «Skal vi danse» kvelden her, og se hva dommerne mener om kveldens danser!

Dommerne mente at Idar manglet tyngde

Idar Vollvik var førstemann ut på parketten. Sammen med sin dansepartner Anette Stokke danset han jive. Forrige uke havnet Idar i danseduell. For å unngå å havne nederst på poenglista i kveld, har han jobbet med å ta mer plass i dansen. 

– Jeg synes du var litt nervøs i starten, også var det kanskje litt for mye springing etter Anette. Jeg liker at du ser glad ut når danser, sa Mona. 

– Forrige uke fikk du kritikk for å være for avhengig av Anette, men i dag så du mye tryggere ut. Du levde deg inn i dansen. Det var kanskje litt flatt i jive-trinnene, men ellers var det mye bedre i dag, sa Gyda. 

– Jeg skulle ønske at du danset litt løsere. Nå ble det litt for mye tråkking. Men uttrykket var veldig bra, sa Tony.

– Du har hatt en fin framdrift i sesongen. Du var litt forknytt i starten, men nå slår du deg løs. I kveld mangler det litt tyngde, men det er fin underholdning, sa Trine. 

Dommerpoeng: 20. 

Gyda til Zahid Ali: – Jeg synes du er sexy

Zahid Ali og hans dansepartner Alexandra Kakurina danset rumba. Dommerne mente at Zahid fikk til hoftebevegelsene, og Gyda kalte komikeren sexy. 

– Jeg er sikker på at du gjorde alt du kunne for å gjøre Alexandra fornøyd i dag. Når du danset alene ble det litt bevegelse i hoftene, og det var fint. Det blir litt stivt og kantete, men du beveger deg i dag. Bra levert, sa Trine. 

– Du er alltid underholdende å se på. Om det var en sexy og forførende rumba, det vet jeg ikke, sa Tony. 

– Nei nei, jeg er uenig med Tony. Jeg synes du var sexy! Når du sto stille, hadde du en feeling. Du fikk det til, sa Gyda

– Rumba er en dans det er vanskelig å bruke humor i. Nå skal du være sensusell, og jeg synes du gjorde en ganske så bra jobb, sa Mona. 

Dommerpoeng: 19

Dommerne likte hoftebevegelsene til André

André Villa og hans dansepartner Maria Sandvik danset samba. Mona og Gyda ble imponert over Andrés hoftebevegelser. 

– Fy fillern, jeg koste meg nå! Du fikk meg til å grine og stå. Kjempebra, sa Tony. 

– Jeg er også med på entusiasmen, men jeg la også merke til at noen trinn ble feil. Du tok deg fort inn igjen, så det var bra. Showet var godt levert, men teknisk humpet det litt, sa Trine. 

– Her var det mye lidenskap. Og for noen hofter, utbrøt Mona.

– Du var veldig sterk. Åttetallene i hoftene hadde du på plass. Veldig bra, sa Gyda. 

Dommerpoeng: 28

Tony til Per: – Full pott for innsats

Per Heimly og hans dansepartner Therese Cleve danset cha cha cha. Før dansen røpte Per at han syntes det var vanskelig å skulle være sexy på kommando.

– Det er ingen tvil om at du vil noe med "Skal vi danse". Du vil bli god, og det du gjør, gjør du 100 prosent. Du gjør kanskje ikke alt teknisk riktig, men du prøver steinbra, sa Gyda.

– Du får full pott for innsats. Beina dine glir ikke så bra. Du må også tenke på din høyre arm, og vite hvor den er til enhver tid, sa Tony.

– Når du starter dansen alene, treffer du takten rett på. Det var kjempetøft gjort. Jeg likte dette veldig godt, sa Trine.

Dommerpoeng:  30

Trine til Line: – Ikke like bra som forrige uke

Line Verndal og hennes dansepartner Glenn Jørgen Sandaker danset jive. Forrige uke fikk paret toppscore med 40 poeng. Dommerne mente at parets jive ikke var like bra. 

– Jeg har lyst til å danse når jeg ser dere. Dette hadde mye humor, og jeg tror Line har fått frem litt lekenhet i Glenn Jørgen, sa Mona.

– Det er jeg enig i. Jeg har aldri sett Jørgen så skuespiller-aktig før, som han er med deg. Det er så gøy å se at du har gitt noe til Glenn Jørgen, og at dere bygger på hverandre, sa Gyda.

– Skuldre, skuldre og skuldre. De er fremdeles for langt oppe. Du turner også litt for mye inn med beina, og da ser du klønete ut. Det må du gjøre noe med. Du har kommet langt, og du er veldig flink, sa Tony. 

– Underholdene og morsomt show, men dansemessig var ikke dette like bra som forrige uke. Det blir for mye løping og for lite jive, sa Trine. 

Dommerpoeng: 27

Trine til Agnete: – Det er slik en samba skal se ut

Agnete Kristin Johnsen og hennes dansepartner Egor Filipenko danset samba. Dommerne ble svært begeistret for Agnetes hoftebevegelser og rytme. De mente at dette var en nærmest perfekt samba. 

– Du er så heit! Det er knallbra. Du har noen fantastiske bein, sterke armer, en styrke i kroppen og noen fantastiske tekniske bevegelser, sa Gyda.

– Enestående. Gud, så flink du er. Armene var strake der du skal være strake, sa Tony.

–  Dette er slik samba skal se ut. Å få en samba til å se så bra ut som du gjorde nå, er veldig bra. Samba er en vanskelig dans. Men pass på å ikke bli for hjulbeint, sa Trine.

– Hvem skulle tro at du var fra Finnmark. Du må ha noen aner fra sydligere strøk. Du er så sterkt når du danser alene, og det krever utrolig mye. Fantastisk, sa Mona. 

Dommerpoeng: 39

Se video av sambaen som imponerte dommerne i toppen av saken. 

IMPONERT: Dommerne ga nesten full pott til Agnete for hennes samba. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
IMPONERT: Dommerne ga nesten full pott til Agnete for hennes samba. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Roar sjarmerte med sitt intense blikk

Roar Strand og hans dansepartner Nadya Khamitskaya danset cha cha cha. Denne uken har Roar øvd på et intenst blikk til å matche den latinske dansen.  

– Jeg vet at jeg har vært hard mot deg, og det er fordi du er teknisk veldig flink. Men ja takk, jeg fikk blikket i dag, sa Tony. 

– Uttrykket er på plass. I solopartiet ditt ble du urytmisk, og du fant ikke riktig taktslag. Men du tok deg fort inn igjen når du kom i Nadias armer, sa Trine. 

 – Jeg ser at du har jobbet veldig med uttrykket ditt. Jeg kunne tenkt meg enda mer passion. Men jeg så at du sendte meg et blikk, og det var veldig hot, sa Mona, før Gyda skjøt inn at det var henne Roar så på.

– Du er kjempesterk og har noen flotte bein. Du var litt ute av det på solonummeret, så jeg skulle ønsket at du var helt på der. For innimellom var du Enrique og Rocardo, og du var steinbra, sa Gyda. 

Dommerpoeng: 32

Dommerne likte Linneas historiefortelling

Linnea Myhre og hennes dansepartner Alexander Svanberg danset rumba. Forfatteren innrømte at hun synes det var vanskelig å være sexy, og i tillegg syntes hun at det var ubehagelig å danse alene for første gang. Både Tony og Gyda ble imponert over Linneas historiefortelling i rumbaen. 

– Det blir veldig forsiktig. Det kommer ikke innenifra, og du får ikke tyngden ned i gulvet og nok hoftebevegelser, sa Trine.  

– Det er ikke naturlig for oss som ikke er dansere å skulle ta på seg selv og vise at man vil ha noen. Jeg synes det var kjempeflaut. Nå gjør du en kjempefin jobb. Du har gått fra å bruke energien innover til å bruke den utover. Du har fortsatt litt svake bevegelser, så det kan du jobbe med, sa Mona. 

– Jeg glemte å se på det tekniske, fordi jeg drømte meg vekk i din verden. Du tok oss med inn i en bok, og du hadde en fortelling. Jeg likte det veldig godt, sa Gyda.

– Jeg glemte faktisk også å se på det tekniske. Det er en bragd å få publikum med inn i din verden, og det gjorde du i dag, sa Tony. 

Dommerpoeng: 29