Her ankommer Odd-målvakten sykehuset

André Hansen ble kjørt av banen etter to kraftige sammenstøt.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det var i situasjonen hvor Aalesund scoret kampens første mål at André Hansen ble liggende.

Hansen lå foruroligende bevegelsesløs på banen etter en kollisjon med Leke James forut for scoringen, hvorpå det ble et langt stopp i spillet.

Etter nesten ti minutter kjørte ambulansepersonell inn på banen og fraktet Hansen bort, men målvakten skal ikke ha pådratt seg noen alvorlige skader.

– Han var bevisstløs, men er nå ved godt mot
Reprisene og bildene av situasjonen ga ikke noe klart svar på hva som egentlig skjedde da Hansen ble liggende, men Grete Holmstø, Odds fysioterapeut, kunne etter kampen fortelle at landslagsmålvakten var bevisstløs til å begynne med

– André fikk et kraftig sammenstøt med en motspiller. Da jeg møtte ham på banen, var han bevisstløs. Etterhvert kviknet han til, og det var ingen åpenbare brudd å finne da vi undersøkte han. Vi fant ut at det var best at han ble tatt hånd om for videre undersøkelser på sykehuset. Han var ved godt mot da han ble kjørt bort, kunne hun fortelle til C More.

Om Hansen kommer til å bli værende å sykehuset over natten for observasjon er fortsatt ikke bestemt, og det er også «altfor tidlig» å spekulere i når han er tilbake på banen, sa Holmstø videre.

I pausen var ikke Odds spillere spesielt fornøyde med dommerens håndtering av kampen.

– Dommeren beskytter ikke keeperen vår. Det er to stygge situasjoner. Målet skulle vært annullert. André er først på ballen, og så blir han taklet, sa Steffen Hagen til C More.

– André har det bra, og det er det viktigste
Forut for kollisjonen med James, hadde Odd-målvakten også tidligere i kampen pådratt seg en hodeskade. 

Etter en drøy halvtime fikk han kneet til samme James i pannen, noe som resulterte i et stort og blodig kutt. 24-åringen spilte dog videre med bandasjert hode.

Odd-trener Dag-Eilev Fagermo ville ikke spekulere i om James var uforsiktig i de to situasjonene, og var mest opptatt av at det ser ut til å gå bra med Hansen.

– Om det var forsvarlig av James? Det har jeg ikke peiling på, jeg har ikke sett situasjonene om igjen. Men det går bra med André, og det er det viktigste, sa han underveis i sendingen.

De to skadene gjorde at det ble to lange opphold i førsteomgangen. Resultatet ble at hele 17 minutter ble lagt til av assistentdommeren.