Zuccarello scoret på straffe for New York Rangers

Mats Zuccarello var sikkerheten selv da han hjalp til slik at New York Rangers slo Chicago Blackhawks 3-2 etter straffer natt til lørdag norsk tid.

New York Rangers og Mats Zuccarello vant fredagens treningskamp mot Chicago Blackhawks etter straffeslag. (AP Photo/Frank Franklin II)

Oppkjøringskampen til NHL-sesongen i ishockey endte 2-2 etter tre perioder, og det ble heller ingen mål i forlengningen.

Da måtte det straffer til. og der scoret Mats Zuccarello på Rangers' første forsøk. Senere scoret også finnen Teuvo Terevainen det eneste for Chicago Blackhawks, før Ryan Malone satte inn det avgjørende straffeslaget for New York Rangers.

Malone var også den som utlignet til 2-2 i 3. periode og sørget for at kampen gikk til forlengning.

Martin St. Louis hadde gitt New York Rangers ledelsen i 2. periode, før Patrick Kane og Andrew Shaw snudde for bortelaget.

Mats Zuccarello var på isen i 20.11 minutter for New York Rangers.

NHL-sesongen starter for Rangers neste torsdag med bortekamp mot St. Louis Blues. (©NTB)