BAMSEKLEM_: Leicester Citys Leonardo Ulloa feirer scoring mot Manchester United. (AFP PHOTO/IAN KINGTON)
BAMSEKLEM_: Leicester Citys Leonardo Ulloa feirer scoring mot Manchester United. (AFP PHOTO/IAN KINGTON)

Kjetil Rekdal tipper seier til Leicester

Håndplukket Leicester, Derby og Norwich fra Langoddsen lørdag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

LEICESTER - BURNLEY (PREMIER LEAGUE) H: 1,72 U: 3,45 B: 4,15
Leicester har ingen nye skader, og er nok tilfreds med sesongstarten selv om de tapte 0-2 for Crystal Palace sist. De har vært gode hjemme, med elleville 5-3 over Manchester United sist hjemmekamp. Burnley har enorme skadeproblemer nå. På midtbanen har Nathaniel Chalobah blitt skadet, i tillegg til Matthew Taylor, David Jones og Dean Marney som allerede var ute. I tillegg er den livsfarlige spissduoen Sam Vokes og Danny Ings ute. Burnley har ikke scoret mål på de siste seks (!) kampene, så her er Leicester klare favoritter.

DERBY COUNTY - MILLWALL (CHAMPIONSHIP) H: 1,42 U: 3,75 B: 6,05
Derby viser alvor med opprykksplanene, og ligger helt i toppen etter ti kamper. De er ubeseiret på syv kamper og har to strake Championship-seire over Bolton og Bournemouth uten baklengsmål. Jake Buxton og Simon Dawkins har slitt med skader, men skal nå være tilbake slik at Derby kan stille sitt sterkeste mannskap. Millwall er 0-1-4 på de fem siste og tapte 1-3 for Birmingham hjemme sist kamp. De startet sesongen bra, men nå er de inne i en svak periode. Høyreback Carlos Edwards er ute med skade, i tillegg til midtbaneduoen Lee Martin og Nicky Bailey.

NORWICH - ROTHERHAM (CHAMPIONSHIP) H: 1,42 U: 3,75 B: 6,05
Alexander Tettey og Norwich City topper tabellen á poeng med Nottingham Forest og Watford. De tapte forrige hjemmekamp 0-1 for formlaget Charlton, og vil håpe å reise seg her mot et Rotherham som tok sin første seier på syv forsøk sist, da de vant 2-0 over Blackburn Rovers på hjemmebane. Kyle Lafferty er tilbake for Norwich etter å ha vært ute med sykdom når de tapte for Charlton, mens Nathan Redmond er halvskadet. Forsvarsspiller Kirk Broadfoot er småskadet og må antagelig stå over for Rotherham.