Denne stjernekvartetten blir mentorer i den nye «The Voice»-sesongen

Søknadsfristen til The Voice har dessverre utgått!

Det er klart at TV 2 setter i gang med en ny sesong av sangkonkurransen «The Voice».

Samtidig bekreftes det at artistene Sondre Lerche (32), Espen Lind (43), Hanne Sørvaag (34) og Yosef Wolde-Mariam (36), som for øvrig er kjent fra suksessduoen Madcon, er med på laget som mentorer.

–  Vi er strålende fornøyd med å ha Espen, Yosef, Hanne og Sondre på plass i mentorstolene. Til sammen har de en fantastisk erfaring, god energi og litt galskap. Perfekt match for denne serien, sier Jarle Nakken, programdirektør i TV 2.

GOD STEMNING: Mentorene Espen Lind, Hanne Sørvaag, Sondre Lerche og Yosef. Foto: TV 2
GOD STEMNING: Mentorene Espen Lind, Hanne Sørvaag, Sondre Lerche og Yosef. Foto: TV 2

Regner med Yosef-kniving

Hanne Sørvaag var mentor i den første sesongen av konkurransen. Denne gangen håper hun på spennende samarbeid også i etterkant av konkurransen.

– Jeg har flere muligheter til å fange opp artistene i forhold til videre samarbeid på konkrete prosjekt, så jeg kommer til å ha det litt i bakhodet, sier hun til TV 2.

– Hvem blir den største konkurrenten blant de andre mentorene?

– Det var meg og Yosef som knivet mest om lignende artister sist jeg var med, så regner med at vi kommer til å fighte litt igjen! sier Sørvaag og røper at hun gleder seg til den nye sesongen.

– Det blir hard konkurranse, magiske musikalske øyeblikk, mye talent og mye moro!

Var skeptisk til «The Voice»

Da Sondre Lerche først takket ja til å delta som mentor i «The Voice», fortalte han til TV 2 at han i utgangspunktet var skeptisk. Så lot han seg omvende etter å ha sett den amerikanske versjonen.

– Jeg trodde ikke jeg skulle digge «The Voice». Det lå i kortene at jeg ikke skulle det, jeg pleier ikke se på talentprogram. Men jeg synes «The Voice» var et veldig engasjerende og fint program, sa han da den første norske sesongen ble lansert i 2011. Da TV 2 viste en ny sesong i fjor, var Lerche nok en gang med på laget.

Tårer og i øynene og overtenning

De to andre mentorene har også sittet som mentorer i talentprogrammet tidligere.

Blant minneverdige øyeblikk fra første sesong var Madcon-profilen som trodde at den mannlige deltakeren Omar Mohamed Ahmed (da 24) var en «grisefeit dame» eller da englestemmen til Martin Halla stakk av med seieren.

I forrige sesong fikk vi blant annet se at Espen Lind nærmest ikke kunne beherske begeistringen over deltaker Kristian Kristensen på hans audition. Samme sesong fikk vi også se Sondre Lerche med tårer i øynene da deltakerne Frida Natland og Ida S. Hågensen sang sammen.