Per Heimly: – Jeg synes det er macho når menn gråter

Men Per Heimly har ingen sans for syting. Dette mener Skal vi danse-deltakerne er skikkelige macho.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

I lørdagens Skal vi danse handler det om latinske rytmer med mye lidenskap og pasjon. Vi spurte derfor Skal vi danse-kjendisene om hvordan de ville definere en mann som er macho. 

Menn som gråter

–Jeg synes det er ganske macho når menn griner, men det må ikke bli syting. Å se en staut man bli rørt er fantastisk vakkert, og det synes jeg er skikkelig macho, forteller Per Heimly til TV 2 på dansetreningen.

Macho betyr mer for Heimly enn bare det å ha hår på brystet.

– Det å bare vær sånn macho og beinhard og sånn mannemonster, er bare ett level. Det må være mer «spenn» mellom det å være maskulin, og det kunne stå der som en bauta og stå for det du sier, og være stolt. Det er macho for meg, forteller Heimly mens han gestikulerer med armene.

Synder selv

Selv om Per Heimly ikke er noen tilhenger av syting innrømmer han at han har fått litt kjeft av sin dansepartner, Therese Cleve.

– Jeg får høre av Therese at «jeg har to unger hjemme men de syter ikke så mye som deg!", og det er ikke så veldig macho, så jeg har sluttet å gjøre det, forteller Heimly og ler.

– Det handler veldig mye om selvtillit

PARDANS: Roar Strand og Nadya Khamitskaya på dansegulvet. Foto: Thomas Reisæter/TV 2
PARDANS: Roar Strand og Nadya Khamitskaya på dansegulvet. Foto: Thomas Reisæter/TV 2

Det er ikke så enkelt å definiere begrepet 'macho, mener de andre deltakerne. Men danser Nadya Khamitskaya virker mer sikker.

– Jeg tror macho handler veldig mye om selvtillit, egentlig. Det litt selvsikre blikket og kroppsholdningen, forteller Nadya til TV 2.

Også Agnete Johnsen mener det handler om selvtillit.

– Macho i mine øyne er en som er tøff! En som har selvtillit og står med rak rygg med en 'her er jeg-attitude, det synes jeg er skikkelig macho, forteller Agnete.

MACHO?: Andre Villa med dansepartner Maria Sandvik i Skal vi danse. Foto: Thomas Reisæther/TV 2
MACHO?: Andre Villa med dansepartner Maria Sandvik i Skal vi danse. Foto: Thomas Reisæther/TV 2

Å gi til andre

Andre Villa er ikke i tvil om hva han mener er skikkelig macho.

– Å være ordentlig macho i mine øyne er å være omsorgsfull og gi til andre når du faktisk er i en posisjon der du kan gjøre begge deler, sier Andre Villa.