BER OM HJELP: Angel di Maria må hjelpe til på Manchester Uniteds overgagsmarked.
BER OM HJELP: Angel di Maria må hjelpe til på Manchester Uniteds overgagsmarked.

Fotballrykter: – Van Gaal ber di Maria om å lokke tidligere lagkamerat til Manchester

Og Manchester United og Liverpool kjemper om Barcelona-spiller.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Vi teller ned til overgangsvinduet skal åpne igjen, og fotballklubbene igjen blir grepet av panikk fordi de har så dårlig tid på å finne seg forsterkninger.

Kommer ditt lag til å hente inn noe i januar? Eller skal du sitte skuffet igjen 1. februar og innse at det laget har nå, er det man skal klare seg med ut sesongen?

Det er ingen hemmelighet at Manchester United trenger forsvarsspillere. Og nå håper Louis van Gaal at noen av klubbens nåværende spillere kan hjelpe med å sikre laget forsterkninger i bakerste rekke. Ifølge Daily Express håper United-sjefen at Angel Di Maria skal overtale tidligere Real Madrid-lagkamerat Fabio Coentrao til å komme til Manchester i januar.

Men også andre forsvarsspillere i Spania er aktuelle. Barcelonas brasilianske back Dani Alves ser nemlig ut til å kunne forlate klubben. Og i England skal både Manchester United og Liverpool være interessert i å hente 31-åringen. Det skriver Daily Star.

Og som ikke det er nok. Manchester United skal også være interessert i å hente tilbake Gerard Pique fra Barcelona. Midtstopperen spilte i Manchester fra 2004 til 2008, og skal nå være ønsket tilbake på Old Trafford.

En som kan se ut til å forlate England er Arsenals Lukas Podolski. Tyskeren er svært lite fornøyd med mengden spilletid og skal ifølge Metro ha hintet om at han kommer til å forlate klubben i januar dersom ikke ting endrer seg.

Liverpool er ute etter å skaffe seg en utfordrer til Simon Mignolet som klubbens klare førstevalg mellom stengene. Ifølge Daily Express håper Merseyside-klubben å kunne annonsere et kjøp av tidligere Barcelona-keeper Victor Valdes i løpet av de neste ukene.

Liverpool vil også signere MK Dons-spiller Dele Alli (18). Men spilleren kommer uansett til å returnere til League Two-klubben for å spille resten av sesongen der.

Daily Mail hevder at Manchester United allerede har avtalt de personlige betingelsene med Radamel Falcao, med tanke på å gjøre overgangen med spissen permanent fra neste sommer av. Falcao er foreløpig bare på lån fra Monaco, en avtale United har betalt 60 millioner kroner for, men ifølge avisen skal klubbene være enige om en total overgangssum på 430 millioner kroner. Falcao har dessuten blitt forespeilet en ukelønn på drøye 2,5 millioner.