NÆRKAMP: Dijons Lois Diony i kamp med Alexandre Raineau fra Caen. (AFP PHOTO / PHILIPPE DESMAZES)
NÆRKAMP: Dijons Lois Diony i kamp med Alexandre Raineau fra Caen. (AFP PHOTO / PHILIPPE DESMAZES)

Langoddsen: Sjekk rekdals fredagstrippel

Rekdal håndplukket tre kamper fra franske Ligue 2 til 4,75 ganger innsatsen.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

SOCHAUX - AUXERRE (LIGUE 2) H: 1,80 U: 2,90 B: 3,60
Her har vi to lag som begge ligger midt på tabellen med tolv poeng på ni kamper og +1 i målforskjell. Begge lag har to seire og to uavgjort på de fire siste kampene. Sochaux vant 1-0 over Tours på bortebane forrige runde, mens Auxerre vant 2-1 over bunnlaget Arles. Etter en dårlig periode har Sochaux nå begynt å ta poeng på hjemmebane, men Auxerre har også tatt noen sterke borteseire, blant annet over topplaget Troyes nylig. Rekdal tipper allikevel at Peugeot-eide Sochaux tar en trepoenger på hjemmebane her.

AC ARLES - CHATEAUROUX (LIGUE 2) H: 1,65 U: 2,90 B: 4,50
Disse to lagene ligger på bunnen av Ligue 2 med kun syv poeng. AC Arles har tre strake tap for Brest, Laval og Auxerre, men Chateauroux har ikke vært glimrende de heller. De klarte 1-1 hjemme mot Brest sist, men tapte de to foregående for Nimes borte (0-1) og Nancy hjemme (2-5). Å slippe inn fem mål på hjemmebane er ikke veldig oppløftende. Arles har litt bedre målforskjell, og har hjemmebanefordel her mot Chateauroux.

DIJON - CLERMONT FOOT (LIGUE 2) H: 1,60 U: 3,05 B: 4,50
Laget fra sennepsbyen topper Ligue 2 med Troyes og nyopprykkede Gazelec Ajaccio hakk i hel. Dijon er et usedvanlig sterkt hjemmelag med bare ett eneste hjemmetap siden august 2013. Clermont på sin side ligger nær bunnen av tabellen med bare ni poeng, og de har faktisk bare vunnet to bortekamper i Ligue 2 i samme tidsrom. Clermont har to strake hjemmeseire over Troyes og Le Havre, men å følge Clermont på bortebane er rimelig tøft. Det er ingen grunn til å tro at Clermont tar en sjokkseier her.