ENDELIG HJEMME: Sabrina Allen var fire år da hun ble kidnappet av moren. Nå er hun endelig tilbake i USA hvor faren Greg Allen venter. Foto: Facebook/Find Sabrina Allen
ENDELIG HJEMME: Sabrina Allen var fire år da hun ble kidnappet av moren. Nå er hun endelig tilbake i USA hvor faren Greg Allen venter. Foto: Facebook/Find Sabrina Allen

Slik levde kidnappede Sabrina 12 år i mors fangenskap 

Moren som kidnappet Sabrina Allen manipulerte datteren til å tro at faren var en grusom mann. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Historien om Sabrina Allen har gått verden rundt. Tirsdag ble hun reddet, 12 år etter at hun ble kidnappet av sin mor. 

Manipulerte datteren 

Den nå 17 år gamle jenta ble funnet i live i Mexico. Der har hennes egen mor holdt henne borte fra omverdenen i 12 år. 

Faren Greg Allen avslører nå flere detaljer rundt datterens liv i fangenskap. 

Sabrinas mor skal ha holdt datteren vekk fra skolen, og jenta fikk sjelden forlate den lille leiligheten de bodde i. Moren fryktet hele tiden av politiet skulle oppdage dem, og jenta har levd svært skjermet. 

Greg Allen har selv vært på utallige reiser til Mexico, da han var overbevist om at det var der datteren hans var. 

Helt siden Sabrina ble kidnappet som fireåring har moren manipulert henne i forholdet til faren Greg. Hun skal ha beskrevet faren som en grusom mann, som slo henne og begikk overgrep mot barn, skriver KVUE.

Ingen barndom 

Greg Allen har ikke gjort annet enn å lete etter datteren sin de siste 12 årene. I hele oppveksten har Sabrina ikke kunnet være et normalt barn. 

– Hun har ikke fått være et barn. Alt det har blitt tatt fra henne, og det er hjerteskjærende. Vi får gi det tid, og se om det blir bra igjen, sier Allen. 

Sabrina Allen befinner seg nå i Houston, Texas. Der følges hun tett av psykologer og spesialister på denne type saker. Hun skal være i fysisk god form, men det er uklart hvordan hennes psykiske helsetilstand er. 

Faren venter nå i spenning på å få møte datteren har har lett så lenge etter. 

– Jeg har ikke fått se henne ennå. Jeg forstår at hun er blitt utsatt for intens fremmedgjøring og frykt av meg som forelder, så vi har en lang vei foran oss, sier han.

Ifølge FBI har moren til Sabrina brukt hele ti forskjellig identiteter mens hun og datteren har vært på rømmen. Moren skal ha livnært dem ved å jobbe som servitør og barnepasser.