STORESØSTER: Lizzy Pattinson er med i den engelske utgaven av «X Factor». (FOTO: STELLA PICTURES)
STORESØSTER: Lizzy Pattinson er med i den engelske utgaven av «X Factor». (FOTO: STELLA PICTURES)

«X Factor»-Lizzy har en verdensberømt bror

Storesøsteren fikk besøk av lillebroren i Los Angeles nylig.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Den engelske sesongen av «X Factor» er i full gang, og nye stjerner skal skapes.

STOLT LILLEBROR:  Robert Pattinson (FOTO: SCANPIX)
STOLT LILLEBROR:  Robert Pattinson (FOTO: SCANPIX)

Hjemme hos Cowell
En av deltakerne som har gått videre er 31 år gamle Lizzy. Hun er blant de seks som selveste Simon Cowell har plukket ut på sitt «Over 25»-lag. Nylig var laget i Los Angeles for å vise hva de er gode for hjemme hos Cowell.

– Jeg sendte ham en lenke med alle sangene jeg skal synge i LA. Han svarte at de var «veldig kule», sier Lizzy om sin kjente bror til HELLO!

Kjendisbror
Broren er nemlig skuespilleren Robert Pattinson (28). Kjekkasen, som er mest kjent fra de ekstremt populære «Twilight»-filmene, er Lizzys lillebror.

– Lizzy håpet veldig på at hun skulle få møte broren når de først var i LA, men han har det veldig travelt, sier en kilde til The Sun.

Spanderte på alle
– Men etter lørdagens auditioner tok han kontakt og sa at han ville ta med alle sammen ut. Han spanderte hele kvelden på alle. Det var et av turens høydepunkter.

Lizzy Pattinson har hele tiden vært opptatt av å ikke komme videre i «X Factor» på grunn av brorens berømmelse. Broren har tidligere sagt at han er «latterlig stolt» av henne, og at han aldri kunne ha gjort det samme som henne.