TRIST: Smilet er forsvunnet hos Edinson Cavani. Kan Arsene Wenger muntre opp uruguayaneren?
TRIST: Smilet er forsvunnet hos Edinson Cavani. Kan Arsene Wenger muntre opp uruguayaneren?

Fotballryktene:
– Trist Cavani kan få gleden tilbake i Arsenal

Og brasiliansk VM-stjerne flørter med Manchester United og Chelsea.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Det er mye frustrasjon ute og går i Fotball-Europa. Både blant supportere, klubbledere og til og med spillere.

Ikke alle er like fornøyd med tingenes tilstand.

En som går rundt og er trist for tiden er Edinson Cavani. Den uruguayanske superspissen skal være veldig lei seg over at ikke Paris Saint-Germain vil bygge laget rundt ham fremfor Zlatan Ibrahimovic. Det er den tidligere PSG-keeperen Jerome Alonzo som skriver dette i sin spalte i Le Parisien. Han mener å se at gnisten er forsvunnet fra øynene til Cavani. Daily Star hevder at Arsenal fortsatt er i førersetet i forhold til å hente 27-åringen i januar etter at Arsene Wenger nylig gikk ut og skrøt uhemmet av Cavani, som han mener ikke passer på samme lag som Zlatan.

Men etter å ha sett Danny Welbeck vise sider av seg selv som mange har hevdet han ikke hadde, så er det ikke sikkert at Wenger kommer til å hente noen spiss på nyåret. For dersom det viser seg at Welbeck faktisk også kan score mål, så har The Gunners fått en bonus de neppe regnet med. Arsenal har i hvert fall fått mer valuta for pengene sine i form av scoringer enn Manchester United har fått for Radamel Falcao så langt. Og derfor hevder nå El Fichajes at Karim Benzema ikke havner på Emirates Stadium. Da er det langt mer trolig at Liverpool blir franskmannens neste arbeidsgiver.

Det avhenger trolig av om Liverpool får Gonzalo Higuain eller ikke. Ifølge Caught Offside forbereder de røde et bud på 220 millioner kroner pluss Lucas Leiva for den argentinske spissen. Så spørs det om Napoli mener verdsettingen av Leiva er riktig i forhold til hvordan de vurderer ham.

Daniel Sturridge var ok+ forrige sesong. Nå frykter Liverpool at storklubber skal få øynene opp for spissen, og har handlet deretter. The Times skriver at 25-åringen er nær ved å sette navnetrekket sitt på en ny femårskontrakt, som vil gi ham drøyt halvannen million kroner i uken.

Så kan det se ut til at Manchester United likevel kan få Kevin Strootman. Ifølge Daily Express har Roma-trener Rudi Garcia innrømmet at han ikke kan stoppe midtbanespilleren dersom han bestemmer seg for å gå. Men 24-åringen blir neppe noen billig mann for Louis van Gaal. Strootmans prislapp er blitt doblet i perioden han har vært skadet, og det er fortsatt en stund før han er tilbake på banen.

Noen som husker Nani? Den dribleglade vingen, som satt en sesong på benken under David Moyes, er nå på lån til gamleklubben Sporting Lisboa. Og 27-åringen ser ut til å finne tilbake til gamle takter i grønt og hvitt. Nå sier han ifølge The Independent at han håper at overgangen kan bli permanent, slik at han slipper å vende tilbake til de myke setene på Old Trafford.

Man er begynt å bli vant med å se Dani Alves fosse oppover høyresiden til Barcelona. Men etter denne sesongen er det slutt. Veteranbacken forteller til O'Globo at dette blir hans siste i den katalanske storklubben. Han kan også meddele at han trolig spiller i Premier League neste sesong. Både Manchester United og Chelsea skal være interessert i 34-åringen, som passer perfekt i van Gaals system med hardtarbeidende vingbacker.

Victor Moses liker seg godt i Stoke. Etter å ha tilbrakt noen sesonger på benken i Chelsea og Liverpool, viser han nå hvorfor Chelsea i sin tid betalte dyrt for å hente ham fra Wigan. Men Stoke vil ikke forhaste seg med å gjøre overgangen permanent, skriver Stoke Sentinel.

Tottenhams spisser har bidratt med en scoring på sesongens seks første kamper i Premier League. Omtrent som forventet fra Emmanuel AdebayorRoberto Soldado og Harry Kane. Men ikke helt slik manager Mauricio Pochettino vil ha det. Nå har dessverre Spurs fått nei fra Sampdoria-spissen Manolo Gabbiadini, skriver TalkSPORT. 22-åringens agent sier at Gabbiadini ikke kommer til å flytte på seg i januar.