– Manchester United fyrer ikke på alle sylinderne

Den tidligere Premier League-spissen Trevor Morley er ikke imponert over Louis van Gaals lag.

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Se Manchester United-Everton klokken 13:00 på TV 2 Sport Premium og tv2sumo.no!

Manchester United har for andre år på rad fått en dårlig start på en Premier League-sesong, og står med åtte poeng etter seks runder i engelsk fotballs øverste divisjon.

Det er kun ett mer enn de hadde under David Moyes' ledelse forrige sesong og samtidig like lite som Sir Alex Ferguson hadde i sin dårligste sesongstart (de seks første kampene) i 2002/03-sesongen. Den gangen vant de røde djevlene allikevel serien, til tross for 9. plass etter seks runder.

– Manchester United fyrer ikke på alle sylinderne. De slo West Ham med ti mann, muligens noe heldig, men West Ham fikk et mål annullert som kunne stått, sier Trevor Morley.

Hvem har du på ditt lag? Spill Premier League-manager
Premier League i altomfotball.no: Tabell | Terminliste | Statistikk

Seieren forrige runde har i det minste løftet van Gaals lag til øverste halvdel av tabellen, men 7. plass og halvparten så mange poeng som serieleder Chelsea er langt under det som var forventet av laget fra Old Trafford.

– Manchester United har plukket noen poeng, men de er ikke imponerende, konstaterer Morley.

Spesielt defensivt har det vært rufsete, men vertene kan søndag trolig få landslagsforsvarer Phil Jones tilbake fra skade. Da er det verre for Everton som, til tross for kun ett baklengsmål forrige helg mot Liverpool, har flest baklengsmål i divisjonen.

– Det har vært en rar start etter deres standarder. De har alltid sett bra ut bakover under Roberto Martínez. Men det var gode tegn forrige helg mot Liverpool da de kun slapp inn ett mål, sier Morley om laget som står med 12-14 i målforskjell på seks kamper.

Se Morleys uttalelser i videovinduet øverst!