GA ALDRI OPP: Greg Allen har aldri gitt opp håpet om å finne sin kidnappede datter Sabrina, og etter 12 år er hun nå tilbake i USA. Foto: Facebook/Find Sabrina Allen
GA ALDRI OPP: Greg Allen har aldri gitt opp håpet om å finne sin kidnappede datter Sabrina, og etter 12 år er hun nå tilbake i USA. Foto: Facebook/Find Sabrina Allen

Greg har lett etter sin kidnappede datter i 12 år – nå kan han endelig juble

Sabrina Allen ble funnet i live i Mexico – 12 år etter at moren kidnappet henne fra USA. 

Denne artikkelen er over ett år gammel, og kan inneholde utdatert informasjon.

Tilbake i 2002 ble fire år gamle Sabrina Allen kidnappet av sin egen mor, etter at foreldrene hadde vært i en voldsom krangel. 

Funnet i Mexico

Helt siden Sabrina ble kidnappet har faren Greg Allen nektet å gi opp håpet om å se sin datter igjen. 

TILBAKE I USA: Slik så Sabrina Allen ut da hun forsvant i 2002. Foto: Facebook/Find Sabrina Allen
TILBAKE I USA: Slik så Sabrina Allen ut da hun forsvant i 2002. Foto: Facebook/Find Sabrina Allen

Tirsdag ble Sabrina funnet i Mexico, kort tid etter at moren ble arrestert. Den nå 17 år gamle jenta var i fysisk god form.

Den hemmelige redningsaksjonen besto av både amerikanske og mexikanske politistyrker, etter at lokalt politi hadde oppdaget hvor Sabrina og moren befant seg. 

Kort tid etter at moren ble arrestert og Sabrina tatt hånd om av politiet ble de satt på flyet til Houston, Texas. 

Spørre om klem 

I hele 12 år har faren Greg gjort alt i sin makt for å finne datteren. Massive leteaksjoner og kampanjer har opptatt ham de siste årene. Da han fikk beskjed om at datteren var reddet ble det nesten for mye for Allen. 

– Jeg skal spørre henne om jeg kan gi henne en klem. Hun er ikke i god form, så jeg håper hun vil føle seg bedre, sa den gråtkvalte faren på en pressekonferanse. 

Sabrina skal ha blitt holdt innesperret i leiligheten i Mexico store deler av tiden. Hun har ikke gått på skole og hennes psykiske helsetilstand er uklar. Hun er nå til behandling hos psykolog, som vil bestemme når faren kan få se henne igjen, skriver NY Daily News

– Vi er veldig ivrige på å få henne hjem så fort som mulig, og vi skal sakte introdusere familiemedlemmer for henne, sier faren. 

Greg Allen har giftet seg på nytt og fått flere barn. 

Farget datterens hår

Moren sitter nå fengslet i USA, tiltalt for grov kidnapping. I løpet av det siste tiåret skal hun ha gjennomgått omfattende plastisk kirurgi for å gjemme seg for myndighetene. 

Sabrina Allen har naturlig blondt hår, men moren farget håret hennes svart for å ikke vekke oppmerksomhet. De har trolig levd under falsk identitet de siste 12 årene. 

Nå hyller Greg Allen politistyrkene som fant datteren. 

– Hele familien vil takke etterforskerne som gjorde dette mulig. De ga aldri opp!